izobellaaa-_- Kbrsml_95 bende o kadar muz ceviz vs Yedim 2900 kilo 50 cm. olmuş 36 da dün gitmiştim 🤦🏻♀️😀 3000 kilo üstü olmuştur diye düşündüm moralim bozuldu
dyt-tugce Cherry95 ben de 16+1 de gitmiştim 16-17 cm ve 172 gr dı. 1 hafta önde dedi, bi dıkıntı olacağını sanmıyorum, yaklaşık benzer değerler söylemişler
Kbrsml_95 smallbaby valla ben de 4 buçuk kilo doğmuşum doktor genetik bu boy kilo dedi bi de uZun doğmuşum😬😂
HurremSultan Melkee maşallah suphanallah 🌸 bende dün detaylı yaptırdım 24+4 934 gr olmuş oglusum qma boyunu bilmiyorum onu da yarın öğrenirim inşallah 🤍🌸
K-bra1 izobellaaa-_- baba tarafı zayıf uzun biz tam tersi 😅 aslında 32. Hafta da 2 kilo 160 gramdi. Kilo alması yavaşlamış
milamomm Bebetoooo canım banada 26. Haftada 900gr dedi ama minyon biraz kilosu az dedi sanada dedi mi böyle bişey
Havahavahava izobellaaa-_- yani hem doğum için hemde muayeneler için baştan bütün ücreti ödeyip bitiriyorsunuz. Doğru anladım değil mi?
izobellaaa-_- Havahavahava evet canım hamileliğin başından sonuna kadar kan nts muayene ve doğum komple 7500
Reyhosunannisi 06nurrrr boy konusunda yanlışınız olmasın bende bugün gittim 19+6 kilosu 333 gr boyu 21 cm hepsi çok iyi gelişimi bir gün önde dedi sizinkinin boyu neden bu kadar uzun
06nurrrr Reyhosunannisi bana doktorum demedi boyunu kilosunu zaten de ben usg resimden baktım yanlışım da olabilir belki doğrudur haftasıyla uyumlu demişti bana da usg resimde fL yazısı boy olmuyor mu benmi yanlış biliyorum ozmn
Busra_sansar Sevgiiss Bizde 31.Haftada 1711 gramdık cuma günü yine gitcem inşallah kilo almıştır kızcem🥰
Sevgiiss Busra_sansar bizde şu an 32+1 iz 33+0 da gidicem bende 3 haftada kaç kilo aldı bilmşyorum 😀 sık mı gidiyorsunuz kontorle siz