Seyda-12 Gulcag aynen çok uzun geliyor bana her sorulduğunda bi ay artirasim geliyor psikolojimi bozuk sanırım 😂😂😂😂😂
Gulcag Seyda-12 hepimizin bozuk anacığım 😂🙈 tetenoz aşısı oldum kolum ağrıyor grip olmuşum sinirlerim bozuldu ne uyku var ne huzur. 😒 böyle hamilelik mi olur 😂
Gulcag Aysetunc hepimiz havalı anneleriz😎 sizde öndesin aşkım 🙈😍 göbek erken çıktı bende fazla fazla söylüyorum 😬
Aysetunc Sedahoca günde 12-14 saat uyuyorlarmis bu haftalarda kuzum :) uzanıp kendini dinlenen gerekiyor :)
cherry6128 Limpid canım benımde ıkız bemde bi hissediyorum bi hissetmiyorum soldaki bebegım daha hareketli sagdakı bıraz daha sakın bazen gun boyu hareket etmedikleri oluyor 22+3 te yım bende
betulll58 Ya lütfen bana bişey diyin bende 21 haftaligim bebeğimle ilgili bi sıkıntım yok çok şükür ama taş düşürüyorum böğrüm çok ağrıyo dayanamıyorum parol da fayda etmiyo doktor film de cekemedi ilaç da veremem dedi taş düşene kadar çekmem lazimmis çok ağrıyo cumartesiden beri geceleri uyuyamiyorum sizin başınızdan geçti mi hiç?
Zeynp betulll58 benim dün aşırı bi ağrım vardı Böbrek diye çok korktum Ayırt edemedim böbrek ağrısı mı bel mi Çok zor bilirim ağrısını Bol bol su için
ebru_ecrin_demir Merhaba bizde 21+4 olduk dün perinatologda detaylıya girdik oğluşumla herşey yolunda çok şükür ama benim baya bi göbeğim var kuzumda çoğu zaman kıpır kıpır ama hala höbek deliğimden aşşağıda hatta çogu zaman kasıklarımda haraket ediyor bende buna çok takılıyorum nie hala yukarı çıkmıyo acaba die sizinde öylemi
Zeynp ebru_ecrin_demir benimki de öyle çoğu zaman kasıkta Yukarı da çıkıyor bazen Hayat ona güzel Oh keyif 😂
Seyda-12 Gulcag kıyamam dikkat et kendine asiyi ben 3. Ay da mecburen oldum ama hiç ağrımamıştı herkeste farklı oluyor demekki
Gulcag Seyda-12 bende ilk gün hiç bşy anlamadım ama ikinci gün öldürdü kolumu kaldıramıyorum 😔 gripte üstüne gelince daha ağır oldu galiba benim ki 🙄
23elcin33 Bende 21+1 im ve göbeğim çok fazla değil 😍 büyümesi için can atıyorum ama büyümüyo😍 iç karnımız geniş galiba bebek çok şükür sağlıklı 💕 allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tekmelemelere bile başladı benim oğlum💕💕