mimar_anne Eliferimm 32 den itibaren kesiliyor normalde bırakın coraspin etkili bir ilaç sezaryen olacakmışsınız kanamanız çok olur Allah korusun şakaya gelmez
Eliferimm mimar_anne Tamamdır doktoruma güvenip keseyim bugün içmiyim artık doğuma 20 gün kaldı zaten dediğiniz gibi sıkıntı olabilir
Novaa Kurabiyemm Merhaba evet 36. haftada kestim. 37. haftada ise bebegim dogdu. Cok sukur bir sorun olmadan gebeligi tamamladik😇
Kurabiyemm Eliferimm ben de 34 haftamı doldurdum. Ama bebeğim 33 hala. Doktorum birkaç gün sonra kes dedi. Ama gelişimi bir hafta geride diye korkuyorum. Siz ne yaptınız? Kestiniz mi? Bir değişimi oldu mu?
2505 Kurabiyemm perşembe sezaryen olmuştum pazartes,salı gibi kestik coraspirini iğneyi hiç kesmedik sorun olmadı çok şükür
44Gamze44 Eliferimm Biz 35.haftada bıraktık iğneyle devam ediyoruz 30 Eylüle sezaryan planladık.Ama neden doktorunuzu dinlemiyorsunuz ona şaşırdım.Sezaryan anında kanın durmazsa ne olacak ?
Eliferimm 44Gamze44 Tabiki kendimi ve bebeğimi düşünüyorum doktorumun söylediği günden 4 gün sonra kestim hiçbişey olmadı merak etmeyin bebeğim ve bende çok iyiyiz sezaryen esnasında da bişey olmadı :) ayrıca doğumum planlanan günden 1 hafta önce doğdu
Kurabiyemm Eliferimm tam olarak kaçıncı haftada kestiniz? Ben de tüp bebek gebesiyim. Açıkçası bebeğe kan akımı etkilenir diye kesmekten korkuyorum
Eliferimm Kurabiyemm 35+1 de muayeneye gittim keseceğimi söyledi 35+5 de kestim. 37+4 de bebeğim doğdu :)