Minaaa Selammmm hamişlerrr🤰🏼 37+3 günlük hamileyim bugün doktora gittim bebişimin kilosu 2900 grm sizce nasıl çokmu az🤷🏼♀️ sizde durumlar nasıl kaçıncı haftadasınız bebişler kaç kilo☺️🐣
BraAkayBulut Minaaa canım bende 36.haftamdayım en son 33.haftafa gitmiştim 2400 gram 48 cm di bi sonra ki kontrolüm haftaya bende çok merak ediyorum ne kadar olduğunu
Maviss Minaaa bugün gittim bende doktora canım 35+1 haftaligiz bal oğlumla maşallah çok şükür elhamdülillah Rabbime kilosu 2.700 haftasına göre çok iyi dedi doktorum
Minaaa BraAkayBulut canım bende en son 35 haftaya girdiğim gün gitmiştim ozaman 2800 demişti 2 haftada sadece 100grm almış bi az geldi sanki bana bilemedim
Maviss Maviss35 aynen kuzenimin eşi doğum yaptı 2300 Gr tatlım soyleyim hazır bebiş şimdi çok kilolu 30 gün oldu
Minaaa Maviss35 haklısın canım da ben ilk kızımı 37.haftada doğurmuştum 3200 doğdu ona göre çok az geldi bana sankiii☺️
Minaaa Elfayldzl2016 valla yemeyle alakası yok galiba bu gebeliğimden farklı bişey yememiştim bak bu daha zayıf daha bide doğunca Dr söylediği kilodan daha zayıf doğuyorlar
Zeynep111 36+4 te 3.170 gramdı nasıl sizce ? Şuan 38+5 im yarın kontrolüm var bakalım ne durumda olacak