Naz12- Tüp bebek sürecine başlayacağım ama yolun başındayım süreç nasıl doktora gidince nasıl,nerden başlanıyor deneyimlerinizi anlatır mısınız? Bende çikolata kisti var o yüzden tüp bebek sürecine başlayacağım
Tomrishatun Naz12- kist varsa önce ona bakıyorlar sonrasi zaten gerekli testler yapılıyor adetin 2 günü başlıyorsun iğne olmaya göbekten büyüyünce anestezi yaparak yumurtalari toplama işlemi 3.gun yada 5.gun embiriyosu olduysa sizi çağırıyorlar transfer yapılıyor hepsi 1 ay içinde oluyor ama bazen 1 ay sonra transfer oluyor çok yumurta toplanan kişilerde
Ceyda76 Naz12- kısıden kısıye bünyeden bünyeye degısıyor zamanlamalar cnm benım daha ıkı ay doldu yaptırıyorum transfer olmadım daha
Gulkubra Naz12- adetin 2. Yada 3. Günü başlıyor bende de çikolata kisti vardı ama yeri ve büyüklüğü önemli çok etkilemeyen bi yerde demişti bana direk başlatmışlardı inşş sizin ki çok kısa sürer bizimki 4 yıl sürdü maddi manevi yorucu ilaçlar çok pahalı ilaçları toplu isteyin bir eczane ile pazarlık edin toplu alın daha uyguna geliyor yumurta toplamadan sonra bazen rahim dinlendirme 1-2 ay yapabiliyorlar doktorunuzun görüşüne göre değişebiliyor transferden 12 gün sonra kan testi yapıyorsunuz sormak istediğiniz başka birşey olur ise yazarsanız cebaplamaya çalışırım
NurberaMom Naz12- Merhaba bende tüp bebek ilk deneme de hamile kaldım şuan 34.haftadayiz. Embriyo transferi olursanız eğer kullanacağınız ilaçlar var progestan gibi bende yaklaşık 600 TLlik progestan kapsül ve iğne var hepsini size ücretsiz olarak gönderebilirim.
Naz12- Tomrishatun Rahim filmi çektirdim tüpler açık eşimde de problem yok amh baktırdım kromozom analizi yaptırdım sonuç bekliyorum ben acaba gider gitmez sürece başlar mı ?
mavipapatyaa Naz12- merhabalar. Ne süredir deneme yapıyorsunuz. Çünkü bendede cikolata kisti var gidip geliyor ama 2 kere gebeligim de oluştu.
Naz12- Gulkubra Tamamdır çok teşekkürler sürece başlayınca merak ettiklerimi sorarım size o zaman sol yumurtalıkta 7.5 cm dediler ama ayın sonunda Kayseri Acıbadem gitcem bakalım
3MelekAnnesiiii Tomrishatun yaa😔😔 nasip iste .. Allahim hayirlo haber versin bebek isteyen herkese insaAllah🤲♥️