AlininAysesii Ben de Hakkari’deyim, memlekete gidicem doğuma mecburen çünkü tayin dönemi olacak doğum. Çok takıyorum kafaya, keşke kendi evimde olabilme imkanım olsaydı 😞
Linasmommy AlininAysesii bende çok isterdim kendi evimde olmayı ama bizim şartlar el vermiyor benim bi anda sancım gelse ben şırnaktan Mardin’e nasıl gidcem çok isterdim evimde olmak rahat rahat ama mecbur 😏
Melike4242 Ben idildeyim. Muayene için Cizre’ye gidiyorum. Turan Özmen e gidiyorum. Ama Doğumum memlekette olacak.
Linasmommy Melike4242 Turan Özmen’i de öneren oldu bana siz memnun musunuz doktorunuzdan bana daha hiç kan tahlili idrar tahlili yapılmadı 15. Haftadan beri gidiyorum 35 olduk sağlık ocağı yapıyor her ay kan tahlilini
AlininAysesii Linasmommy Benim doğum yapabileceğim bi evim bile olmayacak 😂 mecbur yapacak bi şey yok, sağlıklı olsunlar da.
Melike4242 Linasmommy benim ilk öğrendiğimde yapıldı. Sonra yapılmadı. Zaten Turan on muayene olduğu için kan tahlili yapmıyor. Bir sorun görürse sanırım sağlık ocağaına yönlendiriyor seni. Memnunum canım yani her şeyini söylüyor.
Eymnannsi AlininAysesii Bende 37 haftalık hamileyim Cizre’de Doğum yapacam hayırlısıyla ilk doğumumda Cizre de oldu çok memnunum yapılacak bütün tetkikleri yapıyorlar onlarda
Eymnannsi Bende 37 haftalık hamileyim Cizre’de Doğum yapacam hayırlısıyla ilk doğumumda Cizre de oldu çok memnunum yapılacak bütün tetkikleri yapıyorlar onlarda
E23ww Yagmur0256 bende silopideyim canim ama git memlekinde yap dogumu burali olan arkdaslar var onlar bile burda yapmiyo yani