ednrb sedaa- medova hastanesi aysel kamer e gidiyorum bende gayet memnunum henüz çocuk yok ama pcos görünümünden dolayı ilaç başlattı yumurtlama takibimi yaptı çoğu kişi tarafındanda öneriliyor zaten hamile kişilerde öneriyor arsştırıp gitmiştim bende🥰
Esilam42 sedaa- bende anıt hastanesi Sibel tüner hocama gidiyorum 12 senelik doktorum 🥰 ben çok memnunum ne zaman mesaj atsam hemen döner güzelce açıklama yapar muayene de insanı rahatlatir 🥰🥰 Muayene 215 TL kan idrar falan derken 280 290 TL’yi buluyor 🤗🤗
Sdnrerl sedaa- ben de sedaa- ben de Hacer yavşana gidiyorum medicanada Nil okura gidiyordum memnun kalmadım Hacer hanıma geçtim Güler yüzlü ve normal doğum taraftarı bir hekim
Eylul10 Ben fuar t Demir’e gidiyorum memnunum 😊 gayet ilgili istediğim zaman ulaşabiliyorum ve aşırı sakin bi doktor
sedaa- Eylul10 Çok teşekkür ederimm daha önce bir kere daha duymuştum adını çok ilgili bir doktor olduğunu söylemişlerdi 🥰
sedaa- ednrb Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için aklımda bulunduracağım 🥰 Peki mesajlara cevap veriyor mu Aysel hanım numarasını veriyor mu hastalarına? Bende de vardı pcos görünümü şu an gebeyim darısı size olsun inşallah 🤲🏻🤍
[silindi] Ben Medicana’da Prof Dr. Sibel Özler’e gidiyorum. İşk gebeliğim. Aklınıza ne gelirse sorup cevap alabileceğiniz bir hekim. Antalya’da oturuyorum normalde sırf doğum için memleketime geldim. Tavsiye ederim
sedaa- [silindi] Merhabalar benimde ilk gebeliğim ister istemez insan bir çok şeyi merak ediyor ilk olunca 🙈 Ben istiyorum ki doktorum beni bilgilendirsin her şeyi sormak o an aklıma gelmiyor. Umarım rahat bir hamilelik geçiriyorsunuzdur🤲🏻🥰
ednrb sedaa- Yaa tedaviyle mi hamile kaldınız yoksa kendiliğinden mi bana da nasip olsun inşallah kuzum Rabbim seninde saplıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏ben daha ilk defa gittim numarasını istemelik bir durumum olmadı kuzum bilgim yok o yüzden bu konuda🥰
sedaa- ednrb Çatlatma ile hamile kaldım canım 🙏🏻🥰 İnşallah biran önce sizede nasip olur sağlıkla 🤲🏻🤍 Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amiin inşallah 🤲🏻❤️
sedaa- Esilam42 Muayene ücreti de tahlil ücreti de çok iyiymiş şu an 300 den aşağı özel hastane yok 🤭
Tuuba100310 Esilam42 ya anit hastanesini cogu kisi onermiyor nedn acaba bn d bu hastabeyi nerak ediyorum ama yorunlari okudukca vazgeciyorum
Esilam42 uykucusirin valla ilk doğumum da orda oldu allahim izin verirse ikinci çocuğum da orda alacak hemşireler ebeler çok ilgililer sürekli güler yüzlüler 🤗🤗 hastane belki biraz küçük olabilir ama gayet başarılılar🤗
ednrb sedaa- Bana klomen verdi ama çatlatma iğnesi vermedi sebebini bilmiyorum inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız klomen kullandınız mı öncesinde🙏