CEYDAASH NurberaMom Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin 🥰 Takım mıydı siz mi takım yaptnz ayakkabyla
NurberaMom CEYDAASH amin inşallah hepimize nasip etsin rabbim 🤲🏻 farklı mağazalardan ben takım yaptım ☺️
Alparslaninanneesii egkoz tüm siteyi gezdim tulumu göremedim link varsa atabilir misiniz, bayıldım sağlıkla giysin kuzucum❤️🔥
Snemgokbil Patricia haha İstanbul 😀😛diyorum kimse gelmesin kimse de getirmesin bide kışın digcak hasta olur diye korkuyom
Nillyky Balli_kopugum1 instagramdan babycom store var , ordan aldım. İnstagramdan dm atarak bilgi alabilirsiniz. Trendyolda da var satışları
Mello29 Asli1111 Galatasaray storedan aldık yine Galatasaray storeun internet sitesinde ve trendyoldada vardir
mechulhanim Nillyky çok güzeller maşallah sağlıkla giydirmek nasip olsun 🤗 nereden aldınız acaba benim bebeğim de kış bebişi olacak üstelik Sivas’ta yaşıyoruz hep kışlık bakıyorum🙈
Nillyky mechulhanim merhaba , Lcw , Zara ve h&m online mağazalarından aldım bunları. Bazıları geçen sezonun indirimde yakalamıştım 😊