Mello29 CEYDAASH Bu tulumu ilk cift cizgiyi gördüğümde aldim umarim bebegim bütün hayati boyunca sarı kırmızıyi severek mutlu olarak giyer
elifcicek_07 Çok güzellermiş gözlerim doldu… nolur evlat hasreti çekenlere de dua edin bizim de heveslerimiz gerçek olsun
Bunyamin_im elifcicek_07 Rabbim Evlat hasreti ceken tüm kadınlarimizi Annelikle,bebekle Sevindirsin insallah, Annelik duygusunu tatmayan kadin kalmasin guzel kardesim🤲
Ebrarabla_06 elifcicek_07 Rabbim tez zamanda herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım benim Rabbim yardımcınız olsun
Betul3737 egkoz güle güle giydirin hapsi çok güzeller,uzaylı olan yeşile bayıldım nerden almıştınız acaba
Bunyamin_im Bizimde böyle Sag-Salim Kavusalimda hepimiz, bebeklerimizin uzerinde gormeyide Rabbim nasib etsin 😍🤲💙
EmineDefneGokce Esayser çok teşekkür ediyorum 🥰 kahve bej krem ıhlamur yeşili gibi renkleri erkek ve kız bebeklere çok yakıştırıyorum 🥰
CEYDAASH NurberaMom Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin 🥰 Takım mıydı siz mi takım yaptnz ayakkabyla