Gamze-Bst Kasım anneleri nasıl gidiyo hazırlıklar 😊 beni yavaştan bi heyecan, doğum korkusu sarmaya başladı 😶
hLLKcK Gamze-Bst Daha dün başladım birşeyler almaya fakat korku endişe mutluluk hertürlü duygu değişimi yaşıyorum.. Herşey çok pahalı.. Doğum fiyatları almış başını gidiyor.. 🙈😂 Baya curcuna dönem 🙈
MrsAyana Gamze-Bst Ahh bende de korku var ekim sonu kasım başı bekliyoruz bakalım sağlıkla gelsinler 🥰
yaasemin Gamze-Bst şuan sadece bebeğimin hareketlerine aşık olmakla meşgulum😅 yavaş yavaş almaya başladık bebişin ihtiyaçlarını bu hafta deterjanini şampuanı felan alicam 😅
Gamze-Bst hLLKcK en son eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı burda özelde iyi bi hastanede 4 bin küsür ödeme yaptım dedi. Sizin orda ne kadar ki
Ayse1608 hLLKcK Birileri bu doğum fiyatlarını durdurmalı yoksa eşlerimiz isyan bayrağını çekecek 😅 Özeldeki doktorum 9 bin dedi 🫢
Mucizebeklerkennn Sağlıkla büyüsün diye hep dua ediyorum. Şu 35. Haftayi bir görsem tüm korkularım bitecek gibi
NM_mom 29+4teyiz🧿 Bütün her şeyi tam 32. Hafta da kıyafetleri yıkanıp, ütülenecek, yerleştirilecek 🫠 Hastane çantasını da 34.-35. Hafta da hazırlamayı düşünüyorum, yavaş yavaş beni de bir korku sarmıyor değil 🤭
Conger Karın sertliği arada regl sancısı gibi sancı yaşayanlar var mu dua edin iki hafta önce ciğer geliştirici iğne yapıldı çok korkuyorum erken gelicek diye 29+5 günlük hamileyim 😔
mercimekmi Conger 30 haftalık hamileyim son 1 haftadır regl ağrısı gibi ağrı bende de var bazen yatakta dönerken zorlanıyorum pelvik kemiğim ağrıyor sanki siz serklajlı mısınız neden iğne vuruldunuz
Sddka1996 Conger 31.haftadayim karnimda ayni regl olacak gibi sanci oluyor bebegin toparlanip tas gibi olmasi canimi acitiyor . Doguma yaklasiyor diye kendimi strese sokmuyorum ama doktora gitmeli miyim acaba 2 gundur var bunlar
Ahsenasel Conger aynıyız bende 29+5im bende de oluyor toplanıyor bebek sertlesiyor falan ama iğne yapmadılar ilk kızım 34haftalik doğum yaptım korkuyorum bende buda erken olurmu diye
Kubraplt06- 29+1 kızlar daha alışverişe başlamadık bu hafta sonu inşallah başlıycaz bebeğim hareketleri okdr güzel bi his ki o hareket ettikçe mutlu olmak bazen agrı hissediyorum ama normal olduğunu söylüyorlar korku heycan sevinç hepsi bi arada 🐣
Bebis_annesi51 Gamze-Bst Aynen canım benide öyle korku heyecan sevinç karmaşık duygular içerisindeyim 😊. Alışveriş de bitti sayılır işte ufak tefek alınacaklar var hayırlısı bakalım ya
Conger mercimekmi serklajlı değilim tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım üçüncü denememde.çok erken olduğu için iğne yapıldı nst de sancı çıkmıştı siz doktorunuza sordunuz mu ben yarın idrar testi vereceğim enfeksiyon da yapabiliyormuş bu şekilde sancı
gazetecimom Gamze-Bst ayy çok heyecanlı 🤩 odasını aldık 4 haftaya kadar gelecekler kuruluma. Eşyalarını da aldık ama odası hazır olmadığı için yıkayıp ütülemedim daha her şeyi kutulu. Hastane çantasını da 1 2 haftaya kadar yavaştan hazırlamak istiyorum. Doğumu korku olarak değil ama heyecan olarak ben de düşünüyorum. Nasıl olacak normal mi sezeryan mı, ne yapıcam vs diye. Başkalarının hikayelerine tecrübelerine bakmak istemiyorum ama bakmadan da duramıyorum 😅 sizde nasıl
Gamze-Bst gazetecimom bizim de bugün beşiği kurdum 1 ay oluyo alalı daha fazla bekleyemedim kurdum🙈 2 3 parça kıyafet dışında arabamız hazır başka da bişey yok 😶 bu ay bi kaç takım alıp yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum hazırda dursun ne olur ne olmaz diye. Doğum hikayelerini aslında korkudan okumuyorum etkilenirim diye. Hep zor mu geçicek düşüncesi var. Bi sorun olmazsa normal doğum istiyoruz doktorumla. Bakalım en geç kasımın 2. Haftası doğumun olması lazımmış ☺️
mercimekmi Conger cuma günü randevum var akıntım da artmaya başladı sanki. bebeğin hareketlerini hissediyorum diye bekliyorum enfeksiyon belirtisi olarak yanma kaşıntı vs yok cumayı bekliyorum ama beklemesem mi bilemiyorum
Hanife47 Gamze-Bst Bende 27 haftalığım ama sezeryanliyim uygulamaya göre Aralık 5 ama benim tahminim kasımın 20 sinden sonra alacak Allah bilir bakalım ne zaman 14 ünde randevum var sormayı düşünüyorum tahmini doğumu doktora hayırlısı bakalım 💙💙
Conger mercimekmi benimde cumartesiydi kontrolüm ama endişelendim yarın gidip gözükmekte fayda var sanırım aklım sürekli orda inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
minikmelek1311 Gamze-Bst ben çok sıkıntılıyım hamileliğimi yaşayamıyorum stresten. Eşimden boşanmak istiyorum. Bıktım ve çok yoruldum evlendiğim günden beri gün yüzü görmedim daha 1 yıl bile olmadı evlilik. Bebeğim olacak Kasım’da az kaldı. Eşim yüzünden hiç bir şeyi yok daha bebeğimin birkaç kıyafet aldım o kadar odası yok beşiği yok. Moralim çok bozuk.
Gurbetto minikmelek1311 rabbim hidayet etsin inşallah islah etsin cok dua edin rabbim size hayırlısı kolaylıkla nasip etsin😞