Htchma1 Ozlemsarap valla beni psikolojik olarak yıkan meselede nişandan sonra gelmemesiydi acayip hazırlamıştım kendimi
Duygunas Ozlemsarap her hamilelikte nişan su gelmesi olmuyor bu agrılar bile bazen açılma yapıp dopurabiliniyor
Ozlemsarap Duygunas ebe ye yazdım bakalım ne dicek ağrılarım dinlenince hafifledi gibi anca uyuyabildim 9 buçukta uyumuşum daha kalkmadım doğum sancısı başlasa yerinde duramazsın diyorlar ben uyuyabildigime göre yalancıydi tüm gece cektiklerim bakalım ebe ne dicek
Duygunas Ozlemsarap evet yalancı sancıdır ne uzanabilirsin ne oturmabilirsn bi süredem sonra konuşman bile titrer ben 3 gün yalamcaı sancıdan bittim 4 .gün nişan geldi 5. Gün artık herkes dedi artık gitsin hastaneye agzım titriyordu agrıdan ozmn doprudumm zaten
eyuphaneylul1422 Htchma1 39 haftama gırdım bugun cok durgunum 2 gundur sanırım ne zmn dogucak dusuncesınden 🥺
eyuphaneylul1422 Htchma1 ve lekenmem oldu 2 gun iç çamasırıma kahverengi leke geldı ümitlendım bende ama malesef ortada hıc bırsey yok🤷♀️🥴
Htchma1 eyuphaneylul1422 aynen bende öyle ben sanmıştım ki lekelenme olunca o gün doğururum 5 gün geçti tık yok
eyuphaneylul1422 Htchma1 hayırlısıyla saglıkla geksınlerde bu belırsızlikler olur olmaz strese sokuyor insanı🤷♀️
Nurcantas65 SAT_40 hafta. Güncellenmiş Sat 39 hafta. Sarı koyu sümüksü akıntım var,ara sıra sancı hafif,aşırı kasılma. Ama gelende yok giden de bekliyorum 🙄 uyurken zorlanıyorum sadece,yemek yerken birde nefesim kesiliyor gibi oluyor
Sema6767 3 gun oce nisanim geldi benimde cok sevinmistim kavucacagim diye ne acilma ne sanci hic birsey yok bekliyoruz 39+2 oldik bizde