Htchma1 Uykusuzluk, burun tıkanıklığından dolayı nefes alamama , agresiflik, doğmak istemeyen kızçem ruh halim dalgalı sizde durumlar nedir
Ozlemsarap Htchma1 38+5 uykusuzluk aksam 6 dan beri süren tatlı tatlı ağrılar ve geçmiyor aşırı hareketli bir bebe ve.hareketleri kasiklarimda vajinadan hissediyorum ara ara geçiyor ağrılar tam uyuyacak gibi oluyorum bi daha giriyor ağrı valla zor bi imtihan doktora da soramadım sorsam gel nst ye diyip çatıya bakacaklar şu yada nisan gelmeden gidesim yok hastaneye öyle bekliyoruz 🤷♀️
Hifaberra Htchma1 aynıyız canım hatta bende şimdi böyle post açacaktım 40+0 çok yoruldum ve şu an 18 aylık kızım uyandı onu sallıyorum 🥴 Doğursam da bi yatsam
angela88 Htchma1 40+3 hic hareket yok arada gelen regl agrilari haric… acilma veya rahim agzi yumusama var mi bugun doktor muayene edicek 🥹 cok stresliyim suni sanci istemiyorum bir yandan da sezaryen istemiyorum🥲🥲 allah yardimcimiz olsunn🌸🙏🏼
eyuphaneylul1422 Htchma1 39 haftama gırdım bugun cok durgunum 2 gundur sanırım ne zmn dogucak dusuncesınden 🥺
Aalleeyynnaa 40+6 da uykusuzluk, ilkokul telaşı derken dinlenmeye fırsat bulamamak 🥲 İnşallah artık kavuşuruz sağlıkla ☺️
Htchma1 Ozlemsarap 4 gün önce nişanım geldi benim ama sancım vs yok nişan gelince çok umutlandım bugün yarın doğururum diye olmayınca iyice modum düştü
Duygunas Ozlemsarap her hamilelikte nişan su gelmesi olmuyor bu agrılar bile bazen açılma yapıp dopurabiliniyor
Kbra__1996 40+1doğmayan bebiş alttan muayene yapıldıgım için kanlı akıntı memleketten gelen anne doğur artık günüm az diye darlaması 3 gün önce aşiri olan bel agrı ve sancı belirtilerinin bugun hiç olmaması doğurmak istiyorum suni sancı almadan
esratrnn O sabah bu akşamdır bekliyorum gelen giden yok üstüne bir de duygusallık agresiflik eklenince ne yatabiliyorum ne yattığımda kalkmak istiyorum. Herşeyi kafaya takar oldum canımdan bezdim gibi hissediyorum evin huzuruda kaçıyor çok yoruldum ne olur dua edin 😔
Htchma1 Ozlemsarap valla beni psikolojik olarak yıkan meselede nişandan sonra gelmemesiydi acayip hazırlamıştım kendimi