Flzztpdg Ozge2304 nedenini bilmiyorum birden oldu neden olduysa hareketi kesildi öyle anladım perşembe kıpır kıpırdı cuma sabah kalktım hiç kıpırdamadı hastaneye gittik kalp atışı yoktu 3 hastane gezdim ama melek olmuştu kızım
Muhammedamine Muhammedamine hayırlısı olsun canım bugünlerde geçicek sabır et . Sanırım bir çocuğun var Rabbim ona hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin en büyük teselli o
Anneyimm Gulsenkrc gecmis olsun canim rabbim yerini dodrsun saglikli evlatlarla insallah herhangi bir arastrma yapilmiyor mu?ustune dusun bu konun 4 az degil cunku pataloji sonucu felan yokmu
Flzztpdg Gulsenkrc Öyle canm orda bekliyorlar bizi tuba ağacı mi ne varmış onun altında beklermiş annelerini günü dolmayan bebekler 😓😓😓 cennette meleklerimiz
Flzztpdg Muhammedamine evet oğlum var 3bucuk yaşında 2nci bebegimdi kızım ama nasip olmadi kucağıma.almak sende ilk bebekte mi çıktı kan pıhtılaşması
Muhammedamine Flzztpdg benim 3 kaybım bar bu 4. Gebeliğim Rabbim bağışlarsa inşallah ikinci gebeliğim sonlandığında yapılan araştırmada öğrendim ondan sonra ipne kulanmama rağmen bir kaybım daha oldu şimi iğneye devam ediyorum bu gebeliğimdede
yagmurtpl Allahım şifa versin canım inşallah senin için en hayırlı zamanda Allahım sana hayırlı bi evlat nasip eder 🙏
Muhammedamine [bilinmeyen] canım evet 4. Gebeliğim ama çocuğum yok henüz 3 ünü kaybettim ilki 9 haftalıktı kanamayla düştü ikincisi 16 haftalımtı anensefali ydi sonlandırmak zorunda kaldık pıhtılaşma bu gebelikten sonra yapılan genetik testlerde anlaşıldı ondan sonra tekrar hamşle kaldım kan sulandırıcı iğne ve hapa rağmen oda kanama ile düştü ama ben tedavi görmedim hiç hamile kalmada bir sıkıntım yok bu durumun hamile kalamamada bir etkisi olduğunu sanmıyorum neden tedavi göremiyor yengen
Suhus000 Gulsenkrc öyle tabi vardır her işte bi Hikmet bu kadarına da şükür yumurtlaman da gebe kalmanda problem yok devamı gelmiyor hiç hamile kalamayanlar var bunada şükretmek gerek ama bence işin peşini bırakma ve sebebini araştır