Gozdeerdem Ozge1008 hemen hemen 4 aydan sonra çıkıyormuş zaten canım tenin biraz daha esmer ve. Bronz ise rengi koyulasabiliyomuş.
RRR Valla benim ikinci ay oluşmaya başladı şu an 37. Haftaya girecez resmen göbegim karpuz gibi ortadan cizili 😂😂😂
Gozdeerdem RRR alakası yok bence de benimde kız bende hiç yok :) biri zamanında tesadüfen denk getirmis herhalde öyle rivayet almış gitmiş :)
Mrymtnbus Ben kızıma hamileyken olmuştu çizgi şimdi oğluma hamileyim çizgi olmadı neye göre oluyo yada olmuyo bilmiyorum 🧐
Gozdeerdem [bilinmeyen] evet internette okumuştum tam hatırlamıyorum ama gobekteki çizginin bebeğin yönünü bulmasıyla alakali bişey olduğunu yazmıştı. Doğumdan 3-6 sonra gibi bi sürede geçiyormuş canım
HalisEbruoban Btlll canım eger hamıle kaldıktan sonra cıktıysa tüyler sakın alma dogumdan sonra üc ay ıcınde kendılıgınden dokulüyo benım kendılıgınden doküldu eger bır kere alırsan hep almak zorunda kalırsın
Gozdeerdem Emineyldrm daha çok yenisini ama bebeğim tabi bünyeden bünyeye göre değişir ama ilk bi 3 aydan sonra kaybolmaya başlıyormuş netten öyle okudum