[silindi] Kızlar çok şükür bir kızımın olacağını öğrendim İsim önerilerinizi alabilir miyim 🫣🥲 Defne ismini düşünüyordum henüz cinsiyet öğrenmeden önce hissiyatlarımdan yola çıkarak .. nasıl sizce, Defneler nasıllar 😁
Merve201119 [silindi] Bende kızıma Defne koyucam benim lise arkadaşım vardı Defne diye başkada etrafımda hiç Defne yok arkadaşım çok narin hassas kırılgan bir yapıya sahipti
Elvan2_ [silindi] bende 33+4’teyim kızım olacak ismini de DEFNE SILA koyucam bakalım benimde çevremde kimse de yok nasıl bir kişiliğe sahip olacak acaba ❤️😃
Birgul [silindi] benim kızımın ismi de Defne 16 aylık ☺️ Çok inatçı, aşırı hareketli, aşırı geveze, kendine dokunulmasından asla hoşlanmayan ama uzaktan gayet canı yakın güleç ama en ufak bişeyde de dünya yıkılıyormuş gibi ağlayan bir kız😀😀
ozgeozcan çok güzel bir isim 😇 defne isminde tanıdığım yok hiç ben kızım olsa Kainat koyardım oğlum olacak 🙂
[silindi] Merve201119 teşekkür ederim güzel isim bence de sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Deryademirel Benim kızımın adı DÜNYA, ikinciside kız olursa eğer DOĞA İPEK LİYA bunları düşünüyorum 😁
Hira_16moom [silindi] bende defne istemiştim eşim kuranda geçmiyor yunan ismi dedi hala içimde kaldı ama
[silindi] Hira_16moom Arapça Farsça olup da Kuranda geçmeyen birçok isim var Bir de dini dillere göre bağdaştırmak doğru değil bence ama siz bilirsiniz tabi 🙏🏻
momofprincess1221 Hira_16moom kuranda gecmesimi lazim mesela zeynepze kuranda gecen bir isim degil.belkinde ben yanlis düsünüyorum .böyle dahami iyi icinizde kalmis🥺
Bebegim6636 Benim eşimde hep kız olsun .adı Yağmur olsun diyordu .bende Lina dedim yok peki Eylül bebeği dedim Eylül yağmur diyorum .sanırım yağmur olcak kabul etmiyor sadece yağmur 😍😍😍
mavisinprensesi20 [silindi] bir öğrencim vardı Defne geveze alıngan ama zeki bir kızdı severdim çok nazlı cilveliydi gönül almasıni çok iyi bilirdi🤭
Fundaaaaa [silindi] defne çok tatlı bir isim arkadaşımın kızı defne biraz yaramaz ama her çocuğun olması gerektiği gibi düşse de kendi kalkar kimseye ağlayıp nazlanmıyor 🥹 ama bir kızımız olsaydı Açelya koyacaktık biz 🥺❤️