Aysgfrklc Gamzenur0809 Bende salı günü olucam onunda stresti var bazıları acımıyor diyor bazıları gözümüzü korkutuyor
Gamzenur0809 Aysgfrklc Aman acısada anlık olur dıye dusunuyorjm yomsa normal dogum nasıl yapcaz bende mantar oldum biraz eahayladım gitil kullandım ama tam anlamı ile gecmedi baktıgındada acıklıgımın olmasını cok istiyoruö bakalım
Aloneanqel Dilaraortacc1 ay şimdi ne heyecanlısın sen dimi 🥰 ben çok korkuyorum sezaryen olacağım için ilki zor geçmişti
Dilaraortacc1 Aloneanqel heyecan kalmadı canim son 1 de nst de 1 tane bile sanci çıkmıyor hiçbir belirti yok perşembe günü suni sanci ile yatış yapılacak 40 haftalık oldum🤕
Duygunas Aysgfrklc 38+4 yürüyüş ev işi çoçukla ilgilen evi tesmiz tutma heran doğum için merdiven in çık öyle geçiyor vlla heran çok kasılıyor bebeğim
Seyma_nur1 Aysgfrklc benimde salı günü kontrol ultrasyona göre 9 gün kaldı umarım kendi sancılarım la doğumum olur suniye gerek kalmaz gelmek bilmedi bizim kız🤭
Aysgfrklc Seyma_nur1 Dua edelim hamişler Rabbim bütün hamilelerin doğumunu hayırlı ve kolay eylesin 🫶🏻🥹
Pelinakcn Aysgfrklc benim sezaryen olucak çünkü bebeğin karın çevresi 3 hafta geri dedi, yani benden beslenmiyor o yüzden beklemeden alınacak