Bende tıtızlık hastası bırısıyım senın gıbı cok dusundum banada herkes dyson al dedı ustunu bırıktır ama sorun supurge degıldıkı evdede guzel ceken bısey vardı zaten benım mantıgım gunluk ben supurmeden durmam gunluk temızlıgımı yapsın ve aldım ıyıkı almısım hıc pısman degılım esımın sacı kılı cok dokulur gunluk supurmeden duramam ve evımde artık ne kıl ne pıslık ne toz var gırgır lafına asla takılma oyle bısey yok arkasından kac kere nasıl temızlıyor dıye kontrol ettım evet 5 dakıkada bıtırmıyor bırak bıtırmesın gezınsın o ayrıca mantık o degılmı ve hergun gezındıgı ıcın evınde pıslık kalmıyokı heralde yerde bısey varsa takılır robot ınsan degıl makıne aldık sonucta ve gırebıldıgı yere gırıyor benım evımde koltugumun ayakları vs hersey yuksek bende gırmesını ıstedıgım yerı ona gore ayarlıyorum o kadarda olmalı bence 1 bucuk senedır bu bozulsa gene baska alırım evet dıp kose haftada bır bende yapıyorum ama supurmesını yıne ona yaptırıp arkasından ben sılıyorum zaten sılmesınden bastan cok bısey beklemedım hele hamılelıgımde daha cok anladım kendıme ne ıyılık yapmısım benımkının modelı eskıdı artık yenıler var daha ust arastır ve al dırek dusunme dyson guzel cekıyor ama yıne sen supuruyosun ve onuda evımde denedım bı anda sarjı bıtıyo kalıyosun ortada gıt gene obur supurgeyı ac oyle dusun😌