Elifderin34 findiklibadem çok teşekkür ederim sanırım ben bu robot süpürge işini bir süre daha rafa kaldırıyorum gerçekten süper çekim gücüyle çeken robot süpürge üretilene kadar😅
Nskyhn findiklibadem aman ya ben de böyle gittim sprey mop aldım dün iade ettim. 😂 Evin temizliği korudukca bence normal süpürge Vileda falan da basit. 😂 Çok hak veriyorum 😂 robot süpürge yerine bir Dyson isterdim ama ahhh keşke Dyson olsa
findiklibadem Nskyhn ben zaten sonra dyson aldım , işte onu överim severim sayarım yerimmm bitiririm çok güzel yaptığım en güzel yatırım😂😂 robota verilcek parayı çöpe atarsın dysona verilcek paranın kuruşuna acımazsın öyle bişey
Elifderin34 Nskyhn benm kendi süpürgem de çok güzel çekiyor canım ya ben kendim süpürmek istemiyorum en azından bir yük gitsin omuzlarımdan robot süpürge alırsam😅
Aysenurozs Elifderin34 bende titizim riskli gebeliğim olduğu için aldım ama bu kadar iyi performans göstereceğine inanmıyordum süpürmesine kesinlikle laf yok dip köşe miss gibi süpürüyor ve nokta dahi atlamıyor silmesi de gayet başarılı ancak tabikide bizim elle sildiğimiz gibi silmiyor ben silmeyi kullanacağım zaman haftada bir de onun peşinden kendim Mopla siliyorum ve ona rağmen yine de o kadar kir çıkartmıyor ben çok memnunum
Elifderin34 Aysenurozs yaaa ama şuan çok aklım karıştı peki süpürme gücü fln iyi mi benim normal süpürgem karaca ve o kadar güzel çekiyor ki halıları bile kaldırıyor resmen tabi bunun gibi süper çeksin beklemiyorum ama günlük tozu alabilecek kadar iyi çekiyor mu
Aysenurozs Elifderin34 ben bu kadar iyi performans beklemiyordum ama s5 max normal yerde de çok iyi halıların üstünü tertemiz yapıyor kendi çıkıp iniyor hiç sorun yaşamadım 3 aydır kullanıyorum
Aysenurozs Elifderin34 o süpürüp silerken ben toz alıyorum banyoyu temizliyorum yemek yapıyorum 😂 mesela ütü yapıyorum direk gönderiyorum süpürüyor büyük rahatlık
Elifderin34 Aysenurozs ayy ne güzel zamandan tasarruf ben de alıyım en iyisi günlük tozu pisliği alsın yeter haftalık detaylı süpürürüm ben😀
Alyaa18 Elifderin34 ben çok memnunum ben uzanirken o evi süpürüyor daha güzel bisey varmidir ya kesinlikle alınmalı
sunandfun7 Bengum Dreame L10 pro aldık aşırı memnunuz en yüksek emiş gücüne sahipmiş performansından gayet memnunuz
Aysenurozs Elifderin34 ben hiç süpürmüyorum dip köşe mis gibi süpürüyor silmeyi de güzel yapıyor ama Mop her yeri gezdiği için haftada bir kere kendim siliyorum ama süpürmeyi hep ona yaptırıyorum diğer markaları bilmiyorum ama benim kullandığım roborock s5 max alacaksanız bunu alabilirsiniz
Elifderin34 Aysenurozs çok teşekkür ediyorum canım bilgilendirdiğin için sizinkini trendyol favorilerime ekledim bile şimdiden 😍
Gozde5 nilsmomy bende aynı modelden aldim ama 3 kere tam süpürmesine rağmen harita yüzde 69 oluştu. Ne yapmam gerek
nilsmomy Gozde5 haritayı biraz geç oluşturuyor bende en az 6-7 kere kullandiktan sonra oluşturdu haritasını birkaç kere daha çalıştırmanız lazım galiba