Rapunzelinanasi Nskyhn seninki yola çıkmış o zaman 😂😂 ama ben kanala girse bile doğum 2-4 hafta arasında oluyor diye okumuştum bir forumda 🙈
Nskyhn Rapunzelinanasi biliyor musun biz de 2 hafta dedik. Eşim bugün 15-20si arası gelebilir dedi öyle hissetmiş. 🤭 Ben de 37yi tam geçsin başka bir şey istemiyorum 😂
Nskyhn Ormanmeyvelii aşkım yarın eşimle başlıyoruz 2 hafta nöbeti yok. Her gün işten geldikten sonra bir oda yapacağız 🤭 bugün bana yazmış ben hissediyorum 15 -20 si arası gelecek gibi diye o yüzden yarın başlayalım dedik 😂 çantayı da bu hafta hazırlayacagız 🙈
Hafizee28 Bende de bi karnımın altına doğru bi aprı var bebekde kıpır kıpır gece uyuyamadım acıdn mı ağrıdanmı tam anlayamadım şuan da vardı mesrla ama şimdide ayakda duramıyorum tansiyonummu düştü bilemiyorum
Nskyhn Hafizee28 ay senin tansiyonun ya da şekerin dusmustur bir şeyler ye bı de öyle gözlemle. Senin haftan ilerlemiş 🤗
Ebruka02 Nskyhn ayyy🫠🫠 zamanında gelsin minikkuş beklesin 2 hafta çok değil 🥹 senin en son tersti dönmüş mü ya 🧿 ben daha dün gittim resmen hazırolda bekliyor 😂😂
Nskyhn Ebruka02 daha doktora gitmedim bilmiyorum kiii 🙈 ben 37.haftada gelecek gibi hissediyorum 🙈 ya hahahah sezaryen günün belli oldu mu?
Ebruka02 Nskyhn cuma ya da ctesi günü belli olacak 🥹🥹 çok heycanlıyım🤩gerçi benim doktorum biraz garip hala doğumla alakalı hiçbir şey söylemedi ne zaman bir şey sorsam çok erken deyip durdu 36. Haftada da 2 hafta sonra gel kararlaştırırz diyebilir 😂😂😂
Nskyhn Ebruka02 ay benim doktorum da öyle soruyorum rahat ol diyor bekle diyor 😂 o kaç tane gebe gördü alışmış biz alışık değiliz ki merak ediyoruz 😂 bana da 36 da gel bakalım dedi. Bence 36 da her şey belli olur artık yani olsunnnnn 😍