Nus_12 Melegimin_annesi Allah merhametli sine denk getirsin gerçekten 😔🤲devlette doktorlar insana konuşma sorma fırsatı vermiyorlar
Duygunas Seyma_nur1 çok korkuyordum ama agrı gelince akışına bırak ömür boyu sürmicek saatler sürsün sonunda bebek çıktımı herşey bi.an da yok oluyor bunu düşün herşey çoöugunun sağlığı için en güzeli norml doğum bana göre
Seyma_nur1 Duygunas bende normal istiyorum bir aksilik olmadığı sürece hayırlısı olsun korkmamaya çalışıcam bundan sonra anı yaşamak en iyisi🥰
Ziynet4459 Kubrar33 acı eşiği yüksek biriyim ne kadar hissedebilirim 🙄🙄 şöyle söyleyeyim omzum çıktı ve ben kemiğim ezilmiştir diye 10 gün çıkmış omuzla gezdim yani öyle bir acı eşiğim var 😁😁
Kubrar33 Ziynet4459 Masallahhh ozman sana hıc ıslemez cnmm benımkı cok dusuk galıbaa hersey acı verıyor
Nurayaksan Seyma_nur1 bende çok korkuyorum ama önemli olan onun sağlığı rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinde normal sezeryan artık hangisi nasipse bir şekilde doğacak bu çocuk diyorum geçiştiriyorum 😂😂
Dolunaybelinay Seyma_nur1 bende cok korkuyorum ama normal doğurmak istiyorum, kime sorsam Allah yardım ediyor diyor lar