Anneolmak188 Serap84 var hatta görüntüüsnü ondsn habersiz görebiliyorsun ben eşime yüklettim beni izlesin diye gün içinfr tansiyonum çok düşüyor çünkü
Cgdm34 Serap84 yaptıgınız cok cıddı bır suc ve yanlıs bır sey eşinizin hayatında bır tek sız yoksunuz kendı ailesı ve arkadas cevresi var arkadaslarıyla ozel seylerde konusabılır dertleşebılır tabıkıdr sızden bır sey saklamasın ama sonucta erkek erkegefr konustukları seyler oluyor telefon dınleme programlarıda suan da yasak zaten eğer eşiniz sızd dava açsa haklı kusura bkmayın hee baska seylerınden suphe edersınız yada ne bılıyım sızı rahatsız eden bır sey vardır o zMan adam gıbı Alırsınız karsınıza guzelce komusursunuz derrdınızı anlatırsınız yada eşiniz soylemek ıstedıgı bır sey varsa soyler zaten 👍bu sekılde yuvanızada zarar verırsnız 👍
Serap84 Cgdm34 dün bi yalanını yakaladım geçtim karşısına güzelce konuştum ama malesef yalan söylemeye devam etti bende istemem yuvama zarar gelsin ama şüphe ilede yaşanmıyor
gamzekck Anneolmak188 şimdi bunu yükleyince nasıl dinlicsk kadın telefonu yani kendi telefonuna nasıl baglicak adam hiç anlamicakmi 😂
deli66mavi Serap84 eşiniz şuan yanınızda ise gözlerini kapatıp bi hayvan ismi söylemesini ister misiniz? Verdiği cevabı da lütfen bana yazın.
Cgdm34 Serap84 o zamam baska ama yınede senın dedıgın sıkıntılı bır iş senın basın derde girer ama yınede sen bılırsın 👍senıj için diyorum 😇
Senazeynep34 deli66mavi ne oluyor sonunda canım? Bende bu akşam deneyip sana atayım mi? Ay boule falimsi şeyleri çok severim
Bet123 deli66mavi banada soylermisiniz bende tavşan derdim 🐰 eşimde evde değil gelince sorarim ona da yorum yaparmisiniz🙂
Asasasas Sems01 ben ne yapıp yapmayacağına mı karar vermişim yorumumda? Sadece bilgi var orada, bir yönlendirme yok, bir daha okuyun lütfen 🤗 böyle bilgilere ulaşabilmek için avukat olmaya gerek yok internete yazaranız bulursunuz 🌸
Anneolmak188 gamzekck yok uygulama gizleme var iPhone benimkide bende gizli değil ama gizleniyor arka plana atıyorsun görmüyor ortamın sesini dinleyip görüntüü alabiliyorsun aslında bu uygulama ebebeyin uygulaması gibi bişey
deli66mavi Senazeynep34 söylediği hayvana göre bilinçaltında aldatıyor mu aldatmıyor mu belli olabilir. Fal değil ilim.
Annecik02 Serap84 bitane uygulama var konuşmayı kayıt ediyor o uygulamayı indirip telefonda uygulamayı saklayabilirsin aslında.. hem ücretsiz..
Senazeynep34 deli66mavi anladım. Peki ben bu akşam sorayım sonra size yazayım olur mu? Yani bakar mısınız?
Kubrar33 Serap84 Oda suc bence dınleme benım arkadasım yapmıstı kocası anladı bbosandılar zaten adamada bosuna guvensızlık yapmıs