Serap84 Pembebulutt evet konuştum dolaştım diyor ama Esenyurt ta otellerin çok olduğu bir yerdeydi konum takibinden gördüm
mhrmom Serap84 Allah yardımcın olsun her ikisi de zor. Rabbim kimseyi eşiyle ve evladıyla imtihan etmesin 🤲🌺
Serap84 Serap84 ikitelli deydim diyor sonra zeytinyağı gibi üstte çıktı 8 aylık hamileyim bu zaman zarfında hiç yanıma yanaşmadı tüp bebek olduğu için korkuyormuş beyfendi
Asasasas Serap84 öyle demeyin yuvanızın yıkıldıktan sonra bir de davayla uğraşma süreci sizi daha çok yıkabilir.. bunları göze aldıysanız tabii ki yapın ama bilginiz olsun.. umarım bir sorun yoktur 🙏🏼
Serap84 Asasasas umarım yoktur bende çok isterim ama daha önce bi kadınla konuşmasını yakalamıştım çok sorunlar atlattım önünüze bakalım dedi ama hal ve haraketleri hep şüphe uyandırıyor
Pembebulutt Asasasas yokya baya aşık oldular birbirlerine çok sürükleyici bir hikayeleri var ama merak işte neler yaptırıyor insana😂
Asasasas Serap84 bence başka yöntemle de öğrenme şansınız olabilir.. tanıdığınız biri varsa takip ettirtebilirsiniz filan bilemiyorum, haklıyken haksız durumuna düşmemeniz daha iyi olur bence..
Merel Serap84 Ornegin bu ama gercekden cok pahali bir uygulama https://apps.apple.com/nl/app/recmycalls-gesprek-opnemen/id1200776424
Merel Serap84 Aah benim telefonumda oluyor olmadi baska sey yazin belki bi tane bula bilirsiniz bir uygulama..