Smyye0303 8+5 haftaligim bu son haftada bulantilarim artmaya başladı günde 1 kere oluyor kokudan kaynaklı ne zaman yemek yapsam kokusunu alsam 2 saat geçmiyor resmen geçsin diye bekliyorum 🤦 Siz bulanti için hap kullanıyormusunuz.?
MMelissaaa- Smyye0303 bana bugun doktorum verdi prilam. Bende hiçbir şey yiyemiyorm bu gece kullanıp uyuyacağım inşallah etkisini gösterir
Alagozzz Smyye0303 geçmiş olsun ben kullanıyordum ama bende etki etmedi öylede böylede kusuyorum diye bıraktım 🥺 çok zor cidden 🥺
-Papatya- Smyye0303 prilam kullanıyorum cnm. Yoksa yemek yiyemez hale geldim ne yesem çıkarıyorum ve bulantıdan ölecem
1erkekkannesiiii Smyye0303 bende 12. Haftadan sonra başladı prilam kullanıyorum hala. Akşam 10 da iki tane içiyorum tüm gün kafam rahat her şeyi yiyorum midem de bulanmıyor. İlaç olmasa resmen günlerim kötü geçiyor
Smyye0303 MMelissaaa- inşallah gorursun canim fayda herkese aynı ilaci kullanıyor sanırım 😐bende Çarşamba dicem doktora yaz diye 🤦
Smyye0303 Alagozzz 🥺kıyamam ya bazilarin da öyle oluyor malesef etki etmiyor. Ben hiç denemedim Çarşamba randevum var ozaman yazdiracam inşallah bana etkisi olur
Smyye0303 -Papatya- işe yaradı mı bari ilaç tüh ya geçmiş olsun çok zor valla bende bulantı gecmeden asla yiyemiyorum kusarim diye
Smyye0303 1erkekkannesiiii çok kötü ya en nefret ettiğim şey hamilelikte ilk hamileligimde kötü geçti 3 ay kusmayla bunda bulantı başladı hap kullanmak istiyorum çekilecek gibi degil
-Papatya- Smyye0303 işe yarıyor gerçekten de onun sayesinde yemek yapıyorum ve yiyebiliyorum. Sana da çok geçmiş olsun cnm
1erkekkannesiiii Smyye0303 aynen ben de ilaçtan yana değildim ama yaşamıma devam edemiyorum o derece. Mecburen kullanmaya başladım 19. haftaya geldim hala aynıı delircem valla 🫠🫠
MMelissaaa- Smyye0303 evet canım bu ilaç hamilelere özel üretilmiş güvenle kullanabilirsin bakalım inşallah işe yarar sende de 🙏🏻
Smyye0303 MMelissaaa- inşallah canim ya ilk hamileligimde bilemedim 3 ay kustum berbat geçmişti hiç doktor ilaç vermemişti şimdi artık biliyorum ilaç kullanan çok ben niye kullanmayayim dedim 🤦
Smyye0303 1erkekkannesiiii kullanmadan olmucak gerçekten mecbur yani maşallah kocaman olmuşsunuz😍cinsiyeti ne
MMelissaaa- Smyye0303 doktorun dozunu ona göre ayarlar siz ona danışın burada herkesin kullanım şekli farklı
Smyye0303 -Papatya- sevindim valla ise yaramasına canim çok sağol bende kullanayım yoksa zor geçecek yemeği benden başka edende yok iş başa düşüyor malesef🤣🙂
-Papatya- Smyye0303 aynı durumdayız cnm 😁 evdeki tüm işler bana kalıyor 😒. Kullan tavsiye ederim. Doktorum vermişti bana. En zararsız ilacı veriyorum kullan bulantın olduğunda demişti. Sabah çok bulantı oluyor hemen atıyorum bi tane ohh mis 🥰
Aylinayd Smyye0303 çareyi çubuk krakerde bulmuştum. Uyanınca mide suyunu alması için tuzlu çubuk iyi gelmişti bana.
Smyye0303 Aylinayd iyi bari çok sevindim ilk hamileligimde hiç bişi fayda etmemişti sabah ile akşam bulanmisyu🤣 buda bulantı varken bişey yiyemiyorum da ben genelde yemek zamanı kokunca bulaniyo
Smyye0303 -Papatya- kadın olmak ne zor ya ev işi bitmez üstüne bide çocuk dogurursun garibanın yüzü gulurmu ya 🤣🤦