elifcicek_07 Zehraumut sizi korkutmak istemem ama ben iki bebeğimide bu akıntı ile kaybettim hemen gitmeniz çok iyi olmuş inşallah iyi olursunuz
Zehraumut elifcicek_07 bende kaybettim ama lkanamam olmuştu böyle değildi gitsem ne ki doktor yok deyip ilgilenmiyorlar bakmadılar kan verdim sadece şimdi birdaha gidicem mecbur özele güç yetmiyor 1000 tl şstwdiler Dün özelden
teacherozlem Zehraumut maalesef kimyasal gebelik geçiriyorsunuz üzmeyin kendinizi tutunsa sağlıksız bir gebelik olacakmış Allah sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah
nilsmomy Zehraumut anladım evet galiba kimyasal gebelik geçiriyorsunuz. Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa surede hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olursun🤲🏻
teacherozlem nilsmomy ne avuç içi ben şakır şakır kanadım hem de kıpkırmızı ve pıhtılı hem de haftalarca şükür bebeğim hala benimle ama tabi benim düşük riskim vardı ama rıskı varsa durur yoksa biz ne yaparsak yapalım durmaz
teacherozlem Zehraumut benimki düştü sizinki gibi 43 ya da 48 ile öğrendim sonrasında düştü hep sonra kanama ile kendim attım
teacherozlem Zehraumut sakın Progestan içmeyin çünkü kimyasal gebelik geçiriyorsun o kendi kendine düşsün
papatya56 Kimyasal geçiriyon benim 38 den 13 düşmüştü bıdahakı ay hamıle kaldım oğlum 4 aylık kımyasaldan sonra hemen kalınıyo
Zehraumut hayallliiim daha yeni kadın doğum doktoru olan bir hastaneye gidiyorum hiç ilgilenmiyorlar ki
hayallliiim Zehraumut malesef öyle rabbim sana en mübarek olanı versin canım duam seninle Allah herkese şifa versin gönlünün muradını versin