Cerenmert Hanımlar epidurall dogum istiyorum ama fiyatları biraz pahaalı 10bin tl en azı suan sizce değermi yapılmalımı okadar paraya
Melos90 Cerenmert bende istiyorum ama ekstra para surda bekliyorum ama çoğu tavsiye ediyor sancı dan dolayi
BusraBerktas Cerenmert bir tanıdığım özelde yaptı özeller epidural yapıyorlar sadece doğuma gittiğinde 7 cm felan açılması olduğu için yapmamışlar 4 cm sonrasını epidural yapmıyorlarmış zaten devletten hiç bir farkı olmadan doğumu yaptı ve o parayı verdi tek fark eş girebiliyor birde ziyaretçi bakımından Bi raz daha rahat olması o kadar para bana da çok geliyor açıkcası
Htcnal Cerenmert Sezaryen doğum için konusuyorum,doğumu ve doğum sonrası o ilk sureci konforlu gecirmeyi sağlıyor.
Nisa1710 Cerenmert kesinlikle öneririm . Hep yazıyorum burada epidural sayesinde çook dinçtim doğum sırasında dinlenmiştim ıkınmalarım çok güçlü oldu Allaha şükür ilk doğum olmasına rağmen dikişsiz , kesisiz bebeğimi doğurdum (4160gr) ❤️
betul12f Nisa1710 normal doğum mu oluyor yine alt taraf mı uyuşuyor.Ben çatı muayenesi oldum ve çok ağrı hissettim bunun için sezeryan olmayı düşünüyorum.Epiduralde nasıl oluyor.
Nisa1710 Melos90 valla özellikle kesi dikiş hiiiiç düşünmedim yani çokta araştırmadım 😂 burdaki doğum hikayeleriniii hiç ama hiç okumadım. Nasıl ıkınılır onu öğrenmiştim doğru ıkınmak çoook önemli onun dışında Allaha şükür çok güzel oldu herşey
Nisa1710 betul12f evet evet normal doğum yüne alt taraf uyuşuyor benim suyumu doktor patlattı ama hiiiiç birşey hissetmedim düşün yani
Deletedmom547899 Nisa1710 doğru ikinmayi nerden öğrenirim 😀 YouTube da bir örneğine rastlamadım doğumum yakın bilsem iyi olacak
betul12f Nisa1710 çatı muayenesinde ağrım olunca direk sezeryana döndüm. Bu haft gidicektiö kontrole onu da sorayım.Hakkımızda hayırlısı artık.Teşekkürler 🌸
Nisa1710 betul12f normal doğum yapma olasılığınız varsa onu tercih etmenizi tavsiye ederim . Ben doğumdan 1 saat sonra kendim duş aldım bir anda kendinize geliyorsunuz ❤️
betul12f Nisa1710 alt tarafta hiç hissetmiyorsunuz dimi ellerini falan 🙈😅bide ıkınma eğitimi nereden aldınız.Bide son soru kaç haftalık yaptınız doğumu 🥰
Nisa1710 Deletedmom547899 canım instagramda bir doktor var o gösteriyordu hemen bulup size söyleyeceğim
Nisa1710 betul12f yok hiçbir şey hiissetmedim ama normalde de alttan çıok muayene olduğum için kendimi hiç kasmıyordumm 😂 40+6 da doğum yaptım . Eğitim almadım ama aşağıya koyduğum video gelmişti önüme o aklıma geldi onu uyguladım o sırada.
Ezozo Ben epiduralsiz doğurdum,covid pozitif olduğum için ameliyathaneye almafılar baya sıkıntılı bi süreçti ve ölüyorum sandım,sancı kalçamdan öyle şiddetli giriyodu ki ortadan ikiye ayrılacak gibi oluyordum.epidural kesinlikle talep edin