Aag06 Nskyhn kwdnddhdbdu aman kalirsa kalsin banane arkadas milletin elbisesinden bende caba sarfedip cevap veriyorum ulan sanki ben giyecem isteyen ciplak dursun isteyen elbise alsin napiyim 😀😂
Nskyhn nilsmomy sakin kaçırma hemen al evdeki pijama takımını da geçen sene bu markadan almıştım onu da çantama koyacağım şimdi de tam indirim zamanı keşke ihtiyacım olsaydı da yeni alsaydım diyorum hahahah 🤭
nilsmomy Nskyhn ama indirim yüzünden bedenler tükenmiş 🥲🥲 normal de M giyiyorum pijama da ama bunları L alsam daha iyi sanki siz kaç beden aldınız
Aag06 Nskyhn hic sorma akilsiz kafam 😀 iyilik haram napiyim ters hakedilen cevabi verincede askı yiyorum 😀
Nskyhn nilsmomy gelince haber ver yap hemen stoga girdi diyor çünkü benimde öyle oldu. Kendi sitesinde de mi tükenmiş? L hepsi bunu da L aldım. Normalde m de olurdu ama iyi L almışım normalde m ise L al bence
Seyma0323 Nskyhn kız hiç bulamadım yaa varsa banada linki at🤭 beğendiklerim 400 500 o kadarda vermek istemiyorum
Nskyhn onelastgoodbyy tam böyle buram buram yumuşacık diyemem bir tık kalınlığı var ama rahatsız etmedi iç göstermediği için çokta rahatsız olmadım ama emzirme kısmı yumuşacık 🤭
Nskyhn nilsmomy inşallah bulursun 🧡 ama sürekli gelince haber vere tıkla ben öyle yaptım hemen stok girdi anında aldım sonra yine tükendi dedi 🤭
Oznurozdemir Aag06 hem kendin diyorsun niye açıklama yapıyorum diye hemde ben diyince suç oluyor 😀 kendinle sorunların var sanırım önce onları çöz