bademomm Sennurklcc Evet sıcaklar çok bunaltıyor gerçekten , o kadar ev işi merdiven in çık yapıyorum ama bendede belirti yok 🫠😂
Maliefem bademomm o önceki dogumumda 30 haftalikken 2 cm aciklik 20 mm de rahim ağzı düşmüştü 36+3 de doğum yaptım Simdi 27 haftaligim 🤭
GulserenKY bademomm Hurma yemek yürüyüş yapmak,mediven inip cikmak ve sıcağa yakın suyla duş almak açılmayı hızlandırıyor. İlk cocugumda sabah 1 cm açılma vardi bunları yaptım akşam 7 cm ile yatisim yapıldı.
Zeynepyasa0 GulserenKY ne. Güzel yaa 4 cm açıklıkla eve geldim sıcak suya oturdum yürüyüş yaptım hala bekliyorum 🙄
bademomm GulserenKY hepsini yapıyorum İnan ki birde üstüne 2 yaşında oğlum var onunla uğraşıyorum ama canı isteyınce gelicek biz ne yapsak boş 🫠😂
zeynepikra_61 bademomm kızım da 36 haftada 2 cm açıklık varmış bilmiyordum fildirr fildirr geziyordum iş yapıyordum 😁 sonradan öğrendim baya da bir gezmisim o şekilde 😁😁
Flyderndkk bademomm 36. Haftadaydı birkaç gün hastanede takip edildi. Ağrısı olmayınca açıklığı da ilerlemeyince eve göndermişti dr ağrın olursa gel diye 2 hafta sonra gelmişti 😄
Sennurklcc @bademomm ya zamanı daha gelmedi belli ki ama gelsin artık şu zamanlarımız kolay bi şekilde doğumumuz olsun bitsin 🥰
Gurbetkusu_43 bademomm Madem açıklığın var bol bol merdiven in çık canım. Evde vakit buldukça squat yap. Hurma ye, küvet varsa evde küveti doldur sıcak suya otur yada sıcak duş al sık sık. Eğer yaparsan Mutlaka bu dediklerimin faydasını göreceksin canım 😊🌸