bademomm Kızlar bir haftadır 3 cm açıklık ile gezıyorum. Millet 3 cm açıklık ile aynı gün doğuruyor ben de ne gelen var ne giden 😃 basına gelen var mı. 37+2 haftamdayım bu arada 😊
Edaymn bademomm merhaba bende 37+3 üm ama bana hiç bakılmadı nasıl bakılıyor yani doktor ne diyip bakıyor nst de sancı falan mı çıkınca bakıyor bende merak ediyorum baksın istiyorum da 🙈😂
Mysngl bademomm ayyy ben 3 cm de ağrıdan ölüyordum tabi yatış yapılmıştı o halde bi de gezmek aman Allahım🤦♀️
bademomm Edaymn 36. Haftada muayene için gittiğimde sancı çıkmıştı öyle bakmışlardı açıklığıma canım ama o günden sonra bidaha ne sancı ne agrı olmadı 😊 sana da bu hafta da bakarlar artık açıklığına
Edaymn bademomm 38+0 da gidicem çarşamba günü inşallah bakar merak ediyorum ve beklemek çok zor geliyor artık🥹😬
Serifeee Benimde öyleydi 2cm açıkla 1hafta gezdim 1hafta sonra yatişim yapıldı aşiri kolay doğumum olmuştu 😀
bademomm Serifeee ay inşallah benımde öyle olur peki sizin bir hafta sonra sancılarınız mı başlamıştı 😊
Mlkysf bademomm benimde dün 1 cm açıklık olmuş .Çarşamba gitmiştim o gün hiç yoktu 2 günde 1 cm açılmış birdahaki kontrol salı günü ozmaana kadar 3 olur dedi doktorum yürüyüşün ve perine masajinin çok faydası oldu bende
Mltmsncn bademomm bende 3 cm acıklıkla 1 hafta gezdim. 1 hafta sonrasında sancılandım. 7 cmle yatışım yapılmıştı. 😀
Flyderndkk bademomm 36. Haftadaydı birkaç gün hastanede takip edildi. Ağrısı olmayınca açıklığı da ilerlemeyince eve göndermişti dr ağrın olursa gel diye 2 hafta sonra gelmişti 😄