GulizarY Kızlar eklem ağrılarımdan dolayı doktor efermang 365 mg magnezyum ilacı yazdı kullanan var mı 19+2 günlük hamileyim iki gündürde alttan sancı gibi birşey oluyor sizce üşüttüğüm için mi oluyor
Bms28 GulizarY magnezyum ilaci ağrı olduğu için mi içiliyor bebegin beyin gelisimini etkilediği için icilmeli deniyor bende şaştım kaldım benim ağrım yok ama bnada verdi magnezyum ilaci
Deletedmom_110 GulizarY Ben kullandım canım hamilelik bitene kadar ağrılarıma çok iyi geliyordu özellikle kuyruk sokumu ağrısına Zaten hamilelikte kullanılan bir vitamin için rahqt olsun
Ebruliiiiiii GulizarY bende kullandım efermag sonra çok şekerli olduğu için artık midemi bulandırıyordu içerken doktora dedim değiştirdik
Merve201119 Bms28 magnezyum katılmaları önler erken doğumu önler krampara iyi gelir ağrılara iyi gelir benim bildiğim bu
Dilaraortacc1 Bms28 rahim kasilmasini bacak kramplarini önlüyor hele son haftada içmediğim gün direkt bacaklarıma kramp giriyor ağrısını günlerce çekiyorum hatta 37. Haftadan sonra yavaş yavaş biraktiriyor doktorlar artık doğum olacak rahim kasilmalari başlasın diye
GulizarY Ebruliiiiiii kaç haftalık başladınız içmeye bide alttan sancınız oldu mu bende var iki gündür korkuyorum
Ebruliiiiiii GulizarY sanırım 12 haftalık falandım bacaklarım çok ağrıyor diye vermişti ilaç bende öyle bi ağrı yapmadı ama alt taraf vajina bölgesi ağrısı bendede oluyor doktor normal dedi vücut kendini doğuma hazırladığı için oradaki çatı kemikleri yavaş yavaş ayrıldığından ağrı oluyormuş
Merve201119 GulizarY bende kullanıyorum o ilaci bacak kramplarım oluyordu gece baya etkisini gördüm üşütmüste olabilirsiniz doktorunuza bilgi verdinizmi
htcnrerdrkk GulizarY magnezyum kramplar için kullanıyor aynı ilacı kullanıyorum ilk başladığımda ağrıdan hastanelik oldum sonradan çözdüm ilaç bağırsakları bozuyor onun ağrısı olabilir sizinde ben anlayamamıştım