Dilaraortacc1 Memetefe bak bende özele gidiyorum 38. Haftada yapılıyor genel olarak doktora sordum ne zaman yapacaksınız diye şuan çatı muayenesi yaparsam doğumu tetikler bebek kilo almaya devam ediyor bekleyelim dedi 39+4 de yaptı cunku hiçbir sancim vs yok bugün tekrar yaptı tetiklemek için 40+4 e kadar beklerim sonrası riske giriyor dedi ayakta duramıyorum diyosun belki sancin var nasıl bakmazlar nst ye anlamış değilim kesinlikle doktorunu değiştir kesinlikle..
Memetefe Dilaraortacc1 pazartesi gidecem başka doktora bu doktora daha bana ılac yazacaktı istemedim bana dedi biraz daha büyüsün bebek
Dilaraortacc1 Memetefe canım daha ne kadar büyüyecek 39. Haftada 3250ymis benimki de aynı sekildeydi belki çatın dar sezeryan olman gerekecek boşuna beklemiş olacaksın bebek hareketleri nasıl?
Memetefe Dilaraortacc1 bebeğin hareketleri ne çok ne az normal oda kendını çok kasıyor dün vajınada yürüdüğümde batma oluyordu
Bunyamin_im Seymaaaaaaaaaaaaa garip olmasin da nst nasil bir sey? ben Azerbaycandayım, 35+5 haftaligiz bir haftada onden gidiyoruz Usm dan baska hic bir şey olmadı.25 eylul Sezeryan dogumum var.bana git 25 eylulde gelirsin dedi🙄
Aybeniz_akkaya Bunyamin_im salam can. NST uşağın ürək döyüntülərini və ananın sancılarını ölçən alətdir. Çarpayıya uzanırsan, alətin iki üç başlığı olur, onu qarnına bağlayırlar 20 dəqiqə yarım saat falan eləcə qalırsan. Aparatdakı kağıza çıxır sənin sancın falan. Həkim baxır ona görə qərar verir.
Dilaraortacc1 Memetefe bu haftalarda zaten çok çok hareketli olması beklenmiyor büyüdüğü için sık sık kontrol et say gün boyu 10 defadan aza düşmemesi lazım vajinada batma bende de oluyordu bıçak kesiyor gibiydi bebek kanala pozisyon almis ondan geriliyor demişti doktor
Bunyamin_im Memetefe çok sukur bu zamana kadar hic bir sey olmadi, hic agirlasib hic yorgun olmadim, aksine cook aktif bu hamilelik geciriyorum, istediyim kadar gezib dolasa biliyorum, uzun yolculuklar bile yapiyorum yani. Ne bileyim.🙄
Bunyamin_im Aybeniz_akkaya salam Canim, həə olar. Yagin səhər yerlərində edirlər adəta rayon yerlərində bildiy qədəri ilə, daha dogrusu hələ ki, elə şeylə qarsilasmamisam deyə bilmədim🥰
Memetefe Dilaraortacc1 pazartesi başka doktora göruncm bakalım o ne dyck bu doktorum hıç aydınlatmıyor beni