Senadgo ..pilates topunun üzerinden yazıyorum 🤣 38+1 olduk, son 1 haftadır hergün ha geldi ha gelecek diyorum bugün umudu kestim. Temennim bari 40 ı geçmesin 🤷🏻♀️ Sizlerr??? (Lütfen oo erkekler 41-42yi bulur deyip minicik umudumu söndürmeyin 😄😄😁)
OksijenliSu Senadgo Erkekler mi geç geliyormuş.? 😅 Oğlum 39.haftaya girer girmez doğmuştu. Şimdide kızımı bekliyorum, sanki o geç gelecek gibi hissediyorum. 31+0′ız.
Bellacaio Senadgo 38+1 de doğurdum oğlumu😎 hurma hiç sevmem , okumuştum hadi yiyeyim dedim. Ve yoga da malasana diye bir poz var. Gece hurma yiyip öyle pozda oturdum 4 saat falan. Ertesi gün doğurdum☺️
nfssultan1 37+5 herhangi bir geliş belirtisi yok 😅 Tabi dün kontrol de karın çevresi bir iki hafta geri çıktı doktor belki erken alabiliriz dedi 😔 Ben tam gününü doldursun güzelce gelişsin istiyorum da olmuyor bir türlü 🤷♀️
Senadgo nfssultan1 bak bi belirti de yokmuş inşallah gününde gelir hiç öyle kötü şeyler düşünme zaten haftası erken değil😊
Senadgo Bellacaio günde 5-6 km yürüyorum, hurmanın zaten haddi hesabı yok, pilates topum da artık ayrılmaz parçam e bizimki de 38+1 de gelsin lütfen 🤣🤣
nfssultan1 Mrvbebk Hayırlısı olsun hakkımızda bende normal doğuma kendimi çok odakladım sezeryan gözümü korkutuyor ama işte olacağı varsa bir şekilde oluyor siz kaç haftalıksnz ne kadar geriden geliyor