Vera001 Avcib gitmiyorrrr 😅 Ağırlaşan vücut, tatlı krizleri, sinir öfke alınganlık, uyuyamama, el ayak şişkinliği, bebeğim sağlıklı doğacak mı kurutuları vs vs. daha fazla da sayabilirim. 36+4 😒
Gzdde Kubra_miray_szr normal bekliyorum ama en son acılma filan hiç birşey yoktu gelmeyecek sanırım kendi istegiyle ☺️
Melteeeemm Avcib 36+2 benim oğlan hiç durmuyor uykudan uyandırdı anasının kaburgalarına kaburgalarına vuruyor 😅 midem yanıyor bir yandan 🤦🏻♀️ Sevgili kocacığım da mışıl mışıl uyuyor yanı başımda bu çocuk bi benim mi kalk sende benimle otur diyesim var 🥲😅
Avcib 2koftemom bende ara sıra kasık ağrısıyla oluyor hemen geçiyor ayaklarım şişmiş yürümek zor geliyor bide yediklerim bağırsaklarm falan büyün hastalıklar üst üste geliyor
Avcib M_A ben pek hissedemiyorum tik yok bnde binde bir lavabodan çıktıktan sonra hafif kasık ağrım olup geciyor
H-26 Avcib 36+5 günlük ve karnım aşağı dusmey başladı gece zor uyuyorum ve nefes alamam zoleasti bide çok şık tuvelte cikyorum sıcaktan bunaliyorum canım
Avcib H-26 evet çok sıcak gerçekten karnının düştüğünü hissedebliyor musun benim ilk gebeligim diye ne sancı hissediyorum ne bisey anlamadm gitti
H-26 Avcib canım göğüs boşluğunda itbaen elin karnın üsten köy ve göbeğin yukarysa düşmesin dir eyer Hafi Hafi ağı dustuyorsa göbeğin düşüyor demek. Bide benim nişanım 35+2 günlükken geldi canım Hafi bı ağrım oluyor kuzum
Fasulyeninannesi- Avcib 36+2 asiri derecede altim agriyoveic bacaklarim ama bel agrim gitti cok vardibas agrimda yok karnima kramp giriyo bazen bi anca altima baski felan yapiyo bunlar cok kotu yapiyo mide asiri mide yanmasi hepsinin onune geciyo🤢
Avcib Fasulyeninannesi- benim hiç mide yanmam olmadı acaba bebeğim kel mi olacak😀 ufak kasık ağrılarım oluyor ama beni rahatsız etmiyor uyku düzenim bozulmuş
Avcib Ezgicrt geçmiş olsun canm bnde çok şükür döküntü olmadı ama vajinada kaşıntı oldu ilaca başladım oyuzdn