Ranammmm Gün bitmiyor ki postlar durulsun😂yeni side eklendi "Erkeğim çocuğumuz olmuyor, ben yapamıyor muyum diye soran bir erkek var aramızda 🤭
taninmayananne Heyecanli_gebe1 noye kivirayim sen yazdiysan komikti ben burda yeni degilim 2018den beri buradayim. Uslubunuz cok yanlis yazdiysaniz evet dalga gectim. Gecilecek sey yazmasaydiniz. Yok gecilecek sey yazmadiysaniz aciklama yapmaniza gerek yok
Heyecanli_gebe1 taninmayananne ne açıklama yapcam sana Ms. Nobody.. Nesi komik. Boyle söyleniyor dedim. Normalde inanmam böyle şeylere fakat anne olunca insan hassaslasiyo buna rağmen zaten 2kez kestirip boyatmisim.. Ayrıca eski olman ne alaka. Sanırsın devlet dairesinde kıdemli amir😂
taninmayananne Heyecanli_gebe1 2018den beri bir suru post okudum demek senin 15 gunluk postunu soylemiyorum demek. Benjm dedigim sey sacimi kestirdim bebegin omru kisalacak mi demis diyorum sen oyle demedim diyosun oyle demediysen sana yazilmamistir. Herseye maydonoz olmayin.
Heyecanli_gebe1 taninmayananne canım sen 15gunluk olduğunu biliyorsun işte tam da ben post açtığım tarih. Her türlü lafin bana geldiği için maydanoz olan sensin
taninmayananne Heyecanli_gebe1 profiline girip ne yazdigina baktim çünkü. He en hakli sensin tamam inandik tamam.
bir_pasa_annesi Ranammmm birisi kocam bana kedi almıyor ne yapmam lazım demişti birisi de boşa nasıl kedi almaz sana demişti 😂😂😂
Deletedmom_35 Dilek-K0 eşinin mesajlarina bakarken emojiler gözüne çarpmış bunları bana göndermediyse kime gönderdi demiş çok zorlayınca ortaya çıktı 😅 hatta baya burda ondan sonra post açıldı aldatıldigini öğrenen oldu 😅
OynakBalinaa Ben ne okudum şimdi😱😱😱 bunların hepsi gerçekten paylaşıldı mı 😱 ne değişik şeyler varmış paylaşılmış durubebegim adlı arkadaş bir an önce çıkayım burdan ne cahil insanlar varmış paylaştığı şeyler korkunç ötesi🥴🥴🥴