Gurbet_kusu04 Ranammmm biri yazmisti kocam ben hamile kaldigimdan beridir benimle iliski yasamiyor bosaldiginda bebegin ustune gelir diye demisti 🤣🤣🤣
Ranammmm Arife2736 Olur mu canım niye İnternete baksınlar hepimiz burda doktora ysptık diplomalı kadın doğumcuyuz hepimiz 😂
Arife2736 Ranammmm hahaha 🤣🤣 duymadığım şeyleri duyduğum doğru ama bı çocuk dogurta bilirmiyim bilmiyorum denemeyip bakmalı 🤣🤣
Ranammmm Neslihan37_ Tahmin ediyorum sanki o kişiyi ama ismi aklıma gelmedi yazdığından hiçbir şey anlamıyorum bi öfkeyle yazıyor 😂😂😂
Gurbet_kusu04 Ranammmm hatta kadin seyde yazmisti cok istiyorum cok ozledim yazmisti 😂😂😂 kadina acimistim hamileligin sonlarina gelmisti ama kocaya hasret bir Sekilde
2Bebek1Anne Ranammmm biri kola içtim bişi olurmu birisi içmiş bebeği erimiş diye post açmıştı 😅😅 biride çocuğunuz miğdenizde mi ? Die cevaplamıştı 2018 de açıldı bu post ve ss i halen var 😂😂😂😂
Doga_deniz Ranammmm kaynanam wcde çok su kullanıyo çok peçete harcıyo postunu görmemiş olamazsınız 😂😂
Ranammmm Doga_deniz Gördüm gördüm 😂görmez olaydım napsın kadın tuvalete gidince illaki peçete, su harcıyacak yazık
Heyecanli_gebe1 taninmayananne öyle dememiştim. Saç kesilince ömrü kısalır diyorlar inanıyor musunuz dedim ve zaten 2kez kestirdim ben saçımı
taninmayananne Heyecanli_gebe1 ben boyle diyeni de gordum sen degilsin belki yada sen degilsen neden ustune alindin ki?