Yildiz_1309 Donesss ben adet oldum bitti Çarşamba günü tekrar kontrolüm var şimdi estrofem kullanıyorum Çarşamba günü transfer için net bişe diyecek inşallah doktorumuz sizin dueum nasıl transfer oldu mu
Donesss Yildiz_1309 bende adet olup kontole gitmsm estrofem verildi cuma günü kontrle gidicm işte transfr günü belli olr allahn izniyle yumurta toplama tarihin neydi canm belki aynı gun olmusuzdr opuyu
Yildiz_1309 Donesss 8 Ağustos pazartesi ölü oldum ben sonra pazar günü ilk adetimi oldum ondan sonra 2. Adetim de ayın 10 Eylül idi ayın 11 i çağırdılar muayene oldum estrofeme başladım ayın 16 sinde estrofemi günde 3 tane kullanıyorum
Yildiz_1309 Donesss isminiz ney tanışalım eğer sakıncası yoksa takiplesebiliriz belki karşılaşırız kismet olursa 🙂
Donesss Yildiz_1309 11 ağustosda da ben oldum cnm 16 sında da ilk adetimi oldm bende 17 sinde günde 3 tane kullanmaya basldmm
Donesss Yildiz_1309 sen ikinci gününde adet olmssn kaç yumurta toplandi kuzum soruyorm ama özel diyilse
Yildiz_1309 Donesss 16 yumurta toplandı 10 tanesi dollendi 5. Güne 3 yumurta gitti sonra sabahına bir yumurta dondurulmaya uygun olmamış 2 tane embriyo donduruldu