Yildiz_1309 izobellaaa-_- evet yoğurtla yine bir şekilde yedim ama öyle hiç yiyemedim şimdi limonlu salata şeklinde felan da deneyeceğim
Minianne04 Yildiz_1309 bende yarım avakadoya bir limon karabiber kekik ve az tuz ezip meze yapıyordum 4 5 aya kadar yedim öyle çok hafif ve fresh oluyo yedikçe yiyesi geliyo insanın ama gebelerin günde yarımdan fazla yemesi sakıncalı
Yildiz_1309 merve211 amin inşallah güzel haberler vermek nasip olur inşallah transferden sonra zaten dinlenecegim bol bol evdeyim
merve211 Yildiz_1309 en güzeli dinlen arada yürüyüş kan akışı hızlansın günde 4-5 litreye yakın su iç yine kan akışı için bol çerez ceviz kabak çekirdeği meyve ye Rabb’im kucağını doldursun
egesmommm Yildiz_1309 ben severek yerim ama en güzel lezzeti de avokado, limon ve karabiber ile tatlandırıp peynirle yiyebilirsiniz. En azından kahvaltıda böyle yemeye bayılıyorum da güzel avokado bulabilmek büyük sorun 🙄
Armess_loya Yildiz_1309 sarımsak, tuz, karabiber, dereotu, zeytin yağ ve limon püre yapıp içine ekleyip ekmeye sürülen sos olarak tüketin lezzetli oluyor 👍
Yildiz_1309 merve211 evet doğru arada yürüyüş biraz sonra dinlenme beslenme inşallah teşekkür ederim çekirdek çerez şuan da tüketiyorum inşallah hayırlısı ile olur 🤲🤲
Donesss Yildiz_1309 cnm sen adana acibademde mi tedvai goruyodun ben sanki seninle burdn konsmstm tedavi gunlrmz de ayniyid hatta aynı gün gittk galiba birbmzi tanimiyors demstk o kişi senmsn acaba ariyorum bulamiyorumda volkan Noyan doktorum benm 🤗
Mucizemolsunn Yildiz_1309 kefirin ya da sütün içine yarım avakado ,bi kaç tatlı meyve koyun blendırdan geçirip için👌🏻
Yildiz_1309 Donesss ben adet oldum bitti Çarşamba günü tekrar kontrolüm var şimdi estrofem kullanıyorum Çarşamba günü transfer için net bişe diyecek inşallah doktorumuz sizin dueum nasıl transfer oldu mu