Yildiz_1309 Mello29 yaa keşke bende yiyebilsem yumuşak aldım denedim olmadı ithal dediler aldım denedim olmadı
Yildiz_1309 izobellaaa-_- ballı süt muzlu felan çok yaparım aslında olabilir yarım mi koyuyorsunuz peki
izobellaaa-_- Yildiz_1309 hepsini komple atıyorum ama sen nasıl istersen öyle yap çok güzdl oluyo sadece muz ve avokado da çok güzel oluyo🥰
Yildiz_1309 merve211 aminn inşallah aliairiz Rabbim şifasını verir siz ne zaman tüp bebek tedavisine başladınız bu arada bende transfer bekliyorum dondurulmus embriyo
merve211 Yildiz_1309 ben Nisan’da yumurta toplama işlemi yapıldı haziran 8 de adet oldum 27 Haziran’da 3 gün embriyosu birinci kalite transfer yapıldı 7 temmuzda pozitifi gördüm elhamdülillah şuan 12+3 üz 💕darısı başına🌸
Yildiz_1309 arirangg hamur işinden biraz uzaklaşıyorum kilo iccin doktorum çok yeme dedi ama tost ekmeği ile de olabilir demi
arirangg Yildiz_1309 Evet olur tabii. Ben kendim evde tam buğday ekmeği yapıyorum. Onu incecik iki kat kesip onun arasında yapıyordum.
Pineapplee Yildiz_1309 domates biber doğrayıp limon tuz kırmızı biberle baharatlandirip salata gibi yiyoruz biz çok güzel oluyor ☺️ Ama bu kadar midenizi bulandırıyorsa zorlamayin kendinizi .. bana doktorum hicbiseyi zorla yeme zorla yedigin şeyin bi faydası dokunmaz demişti 😂 içimi rahatlatmıştı..
Yildiz_1309 Pineapplee yani daha önce avakado türü felan böyle değişik türler yememistim ilk yiyince bana bir ağır geldi sürekli de yemedigim için alışamadım aynen
Bilgeszr Yildiz_1309 ben sade seviyorum tatlandırnca sevmiyorum 😂🤭 ama sarımsak karabiber limon ile tatlandrabikirsin
Pineapplee Yildiz_1309 ay seyde yapabilirsiniz süt muz avokado biraz fistik bal falan milkshake onda asla tadi gelmez ☺️☺️
Yildiz_1309 arirangg sabah denemek istedim yoğurtla katarken bile midem bir tuhaf yiyince ağzımda çoğalıyor çiğnemeden tutmam lazım 🤔
Yildiz_1309 izobellaaa-_- bugün detaylı denemeye gireceğim avakadoyu yemek istiyorum yani alışmak istiyorum
Yildiz_1309 merve211 maşallah sizinki de dondurulmuş embriyo o zaman nerde yaptırdıniz acaba tedavinizi ben adanada yaptırdım şimdi 2. Adeti olacağım bir iki güne
Anneadaylari34 Yildiz_1309 ben avokadoyu beyaz peynirle ediyorum üstüne çok hafif zeytinyag limon gezdirp kizarmis ekmegin üstüne suruyorum
bdemircioglu Yildiz_1309 bi süre sonra bağımlılık yapıyor. Önce limon, zeytinyağı, tuz ile başladım. Sonra sadeye döndüm. Sade yemeyi seviyorum. Ama mümkünse olgun yiyin azıcık sert bile olsa acılığı ve değişik kokusu oluyor. O da sevdirmez kendini.