Yildiz_1309 minnoskiz- bende böyle yiyemedim yoğurda püre şeklinde yaptım ama yine de bana çalıyor tadı ya
merve211 Yildiz_1309 bende aynı canm tüp Bebek tedavisinde rahim için faydalı diye yedim ama zorla yutuyordum Allah emeklerini hiç etmeisn
Yildiz_1309 Nisa3434 soğanla hiç denemedim hep limon ve yoğurt önerisi idi bide öyle deneyelim salata gibi aynı yani
Nisa3434 Yildiz_1309 aynen öyle bende hiç sevememiştim artık severek yiyorum umarım sizde seversiniz 😁
yabadabaduu Yildiz_1309 ben mısırlı cevizli bol yeşillikli salata yapıp üstünede avakado dilimliyorum çok olgunlaşmadan bol limonla mükemmel oluyor 🤌🏼
Yildiz_1309 izobellaaa-_- ballı süt muzlu felan çok yaparım aslında olabilir yarım mi koyuyorsunuz peki
gozdeyagci Yildiz_1309 yumuşak olanı salataya limon ile karıştırıyorlar. Ben denedim hiç anlaşılmıyor.
Nutelllaa Yildiz_1309 limonu basıyorum valla azcik tuz ve yağ gezdiriyorum mis gibi yiyorum aşığım resmen ya öyle keyifli yiyorum yani 🤭bu arada banada başta tadı kötü gelmisti başta bu şekilde yapınca çok sevdim
Nisayazc Yildiz_1309 usttune limon ve tuz katicaksin avakado baska turlu yenmez yani 😀❤️ ben hamileligim boyunca full avakado tukettim
Yildiz_1309 merve211 aminn inşallah aliairiz Rabbim şifasını verir siz ne zaman tüp bebek tedavisine başladınız bu arada bende transfer bekliyorum dondurulmus embriyo
arirangg Yildiz_1309 Ben üzerine tuz, limon, karabiber, pulbiber ekliyorum. Özellikle tuz çok lezzet katıyor. 🥑 çok severim🥰
arirangg Yildiz_1309 Biraz önce nasıl tükettiğimi yazdım. Bir de şöyle yapabilirsin. Püre haline getirip biber salçası, zeytin yağı, beyaz peynir ekleyip bunu ekmek arasında tost yapabilirsin. O zaman tadı çok gelmiyor
Yildiz_1309 arirangg hamur işinden biraz uzaklaşıyorum kilo iccin doktorum çok yeme dedi ama tost ekmeği ile de olabilir demi
Yildiz_1309 Egemen_ozgur_annesi bu aylar yersem iyi olur diye düşünüyorum tüp bebek surecindeyim faydalı olur inşallah
Yildiz_1309 Ahsenmom havuçla yoğurtlu salata gibi mi aslında olabilir böyle her türlü deneyecegim bu gidişle 🙂
Yildiz_1309 bdemircioglu ne güzel keşke bende sade yiyebilsem tadı hiç alışkın olmadığım bir tat çok değişik belki de yemedigimizden
bdemircioglu Yildiz_1309 bi süre sonra bağımlılık yapıyor. Önce limon, zeytinyağı, tuz ile başladım. Sonra sadeye döndüm. Sade yemeyi seviyorum. Ama mümkünse olgun yiyin azıcık sert bile olsa acılığı ve değişik kokusu oluyor. O da sevdirmez kendini.