Hulus Dorukmomss bebek cinsiyetiniz değiştiği için sanırım böyle bir düşünceye girdiniz ama bence bu teknolojide bu mümkün değil yani ikiz olsa illa ki belli olurdu cinsiyet yine degisebiliyorda doktorunuz herhalde ikiz olsa 2. Bebegi görürdü yani 🙄
Dorukmomss Hulus aslinda tam olarak öyle degil googleden cinsiyette yanilma yazilari okurken tek bebegin digumda ikiz oldgu şokunu bile yasayan insanlarin yazilarini okudum ikinci bir şok yasayinca acaba boyle biseu mümkün mu diye sormak istedim
minikkurabiyelerinannesi minik_koala_ve_annesi Bilemeyeceğim 😂 şu an imkansız gibi 😂 eskiden doktora falan gitmiyorlarmış ondan belki böyle bişey yaşanmış olabilir de ne bileyim 🙈
Hulus Dorukmomss kafanızın karışması cok normal gercekten cok buyuk yanılgı ama ikiz olabilme ihtimali bence imkansiz
deli66mavi minikkurabiyelerinannesi keske benim de haberim olmasaydı hakkaten cok isterdim 😂 11 haftalık gebeyim zaman geçmiyor😂
minikkurabiyelerinannesi deli66mavi 😂😂😂 ay bilemedim bir yandan iyi diğer yandan bebeğimle konuşup oynamak isterdim fotoğraf çekip anı biriktirmek isterdim 😂 ama zahmet konusunda haklısınız bi bakmışsınız 3 ay kalmış 😂😂😂😂
Cigilipub minikkurabiyelerinannesi kafan rahat olur en azından, hurafelerle kimse başını şişirmez 🥳🥳🥳