-_Esra_- minikkurabiyelerinannesi İmkansız canım hiç mi hareket etmedi bu çocuk. 7 ay az bir süre değil,
minnakannesi08 minikkurabiyelerinannesi 2 sene önce doğum yaptım hastaneye bir kadın gelmiş karın ağrısı şikayetiyle doğumu gelmiş artık kadının haberi yok duyduğumda çok şaşırdım nasıl anlamamış falan dedim adet görmüş 9 ay boyunca anlamamış
deli66mavi minikkurabiyelerinannesi keske benim de haberim olmasaydı hakkaten cok isterdim 😂 11 haftalık gebeyim zaman geçmiyor😂
Cigilipub minikkurabiyelerinannesi kafan rahat olur en azından, hurafelerle kimse başını şişirmez 🥳🥳🥳
-_Esra_- Dorukmomss Benim ananem ikiz doğurmuş ama tek bekliyormuş çünkü o zaman ultrason ne arasın Hemde normal doğum yapmış, doğumda anlamışlar ikiz olduğunu cinsiyetlerini, tüm aile şok gecirmisler..
minikkurabiyelerinannesi -_Esra_- bende öyle düşünüyorum da baksanıza yaşayanlar varmış yorumuma cevap verenlerden 😂🙈
Meltemms minikkurabiyelerinannesi Benimde öyle bi tanıdığım vardı karnı ağrıyıp gitmişti 8 aylık hamile olduğunu öğrendi canım 1 ay sonrada doğum yaptı zaten oluyor böyle şeyler çok garip ve ilginç olsada kilolu olduğu için farketmemiş ama hareketlerini felan hiç hissetmedi herhalde 😂🙈
minik_koala_ve_annesi minikkurabiyelerinannesi karni buyuyor icinde hareket eden birsey var sonucta inandirici gelmedi
minikkurabiyelerinannesi minik_koala_ve_annesi Bende öyle düşünüyorum da üste yorum yapmışlar baksana yaşayan varmış 😂
minik_koala_ve_annesi minikkurabiyelerinannesi yani benim komsumun ablasi menepoza girmis hamile oldugunu bilememis 5. Ayinda karninda hareketlilik olunca gitmis ogrenmis o inandirici cunku kadin kendini menepozda saniyor 😅 ama ikizide gormemekk buyuk bir sey doktorsa diplomayi kasapdan mi aldi bilemedim ultrason cihazini tek noktaya tutmus herhalde 😅😅
Meltemms minikkurabiyelerinannesi Valla bi yandan iyi stres sıkıntı olmadan doğuruyorsun kötü yanı hazırlığın yok 😂🙈
QUEEN088 Dorukmomss Ya aslında tersi var.İkiz çoçuğunuz olucak demişler son aya gibi normal doğumda çoçuk tek çıkmış.Çoçuğun babası hastaneyi yıkıyordu çoçuğumun biri yok diye.
Seyma0323 minnakannesi08 canim bende 1.5 sene önce hamile olduğumu bilmiyordum çünkü 7 8 haftalıkken 2 kere adet olmuştum🤦 geç öğrendim yani.. çok rahatsızdım hiç bir doktor hamilesin demedi diğer gün daha kötü olunca tekrar doktora gittim ve ozaman ortaya çıktı ve maalesef sonra kalbi durdu o kadar ilaç röntgenden sonra. Normalde hastaneye gitmem ama o kadar kötüydüm eşim zorla götürdü ve iyikide gittim zehirlemeye kadar giderdi
nilsmomy HavvaSonmez03 tlc de hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program var izleyin derim kadın 9 ay regl görüyor, karnı yok sonra sancılanıp doğum yapıyor tabi şoka giriyor falan bir sürü bölümü var 😅
nilsmomy HavvaSonmez03 valla izle bende bekarken fulll izlerdim şimdi ne yazık ki yeni sezon gelmiyor kalbim kırık hdhdhdhd
minikkurabiyelerinannesi minik_koala_ve_annesi Bilemeyeceğim 😂 şu an imkansız gibi 😂 eskiden doktora falan gitmiyorlarmış ondan belki böyle bişey yaşanmış olabilir de ne bileyim 🙈