Gfs Merhaba anneler doğum yapıp depent kullananlar kaç kiloyla hangi beden kullandınız ben 1.64 73 kiloyum 35. Haftadayız şuan doğuma kadar 75i görürüm gibi paketin üstündeki bel ölçülerine göre M beden oluyo ama L mı alsam kararsız kaldım
huvuuuuff Gfs vücut ölçülerimiz aynı ben 36+6 yım bana m dar geldi çöp olacak yani siz bir büyüğünü alın bence
Aylizin-annesi Gfs ben geçen sene düğünüme adetim denk geldiği için almıştım 1.67 boy 63 kiloya m beden kalanını kullanacağım yeni almadım şu an 75 kiloyum biraz sıkıyor ama çok esnek zaten sen L al daha rahat edersin
Gfs huvuuuuff bel ölçülerine bakarak m beden aldım am sonradan tereddüt edip değiştirirse diye paketi açıp bakmadım bel bölgem ince kiloma göre üzerindeki cm lere göre gelir gibiydi ama ben değiştiririm en iyisi
Trabzonliveasabi Gfs bende 73 le doğuma girdim m olmadı aşırı dar ve eğer sezaryen yaparsanız asla depend kullanılmıyor hasta bezi en güzeli
Gfs Trabzonliveasabi doğum şeklim henüz blli değil normal istiyorum inşallah öyle olur depent çok önerdikleride için onu aldım
Trabzonliveasabi Gfs aslında her türlü dikişiniz muhtemelen olur ayak kaldırıp giymek çok zor yine de siz bilirsiniz
Gfs Deletedmom_7 80 L iyi oldu demiş herkes ama blki daha fazla kilo alırsanız rahat olur. Sende benim gibi aynada kendini XL görenlerdrnsin demekki 🤣
Glsm_94 Gfs 1.62 boy şuan 74 kiloyum 37+3 deyim M beden aldım sizin soruyu görünce kalkıp denedim tam oldu
Gfs Trabzonliveasabi genel olarak kullananlar çok memnun kalmışlar doğum yapıp kullanan çok fazla anneden rahatlık pedlerden hasta bezlerinden daha kullanışlı oldgunu söylediler
Deletedmom987 14 temmuzda doğum yaptım. 80 kilo ile doğuma girdim L kullandım. Zaten yapısı lastik gibi L de alsan olur M de alsan olur
Gfs Deletedmom987 kullanımında Bi zorluk yaşadınız mı dikiş faln olunca zor olur diyorlar kullanımı nasıldı rahat mı