Bereninannesi Kızlar 19.haftamın içindeyim göğüslerimde hala bi dolma etrafında koyulaşma büyüme belirtisi yok varmı benim gibi aynı haftada aynı durumu yaşayan sizde kaçıncı haftada oluşmaya başladı bu durum ben de tık yok Ya
Eda06 Bereninannesi canım benim ilk gebeliğimde hiç olmamıştı. Koyulaşma asla yoktu sadece dönem dönem dolgunluk vardı damarlarım belli oluyordu. Yani kişiden kişiye değişebiliyor
yaasemin Bereninannesi hamile olduğumu bilmeden olmaya başladı büyüme sertleşme adet olucam sanıyodum ama koyulaşma bende de olmadı 26 oldum yeni yeni kararma oldu göğsümde
Nskyhn Bereninannesi 24 falandı galiba çünkü gittim evde giymek için yarım atlet falan almıştım büyüdü içi doldu diye , ama koyuluk yavas yavaş oluyor. Yarın 35 olacağım daha yeni kopkoyu oldu.
limoncicegim2 Bereninannesi bünyeyle alakalı bence 10. Haftamdayım 5. Haftamda göğüslerimi taşıyamaz hale gelmiştim halada öyle karnımın çıkmasına gerek yok göğüslerime bakan sen hamilemisin diyor bana 😂😂😂
Bereninannesi Eda06 çok haklısın herkesin hamileliği yaşayış biçimi farklı ama işte sanki hiç belirti vermeyecek korkusu oluşabiliyor arada ☺️
berceste5155 Bereninannesi 37 haftalığım hala göğüslerimin dolduğunu hissetmiyorum bazen göğsümde veya göğüs ucumda sızlama oluyor
Bereninannesi berceste5155 hadi ya demekki yalnız değilim ya işte ne bileyim bebeğimi emzirememe korkusu oluşuyor ondan belirti verdin istiyorum
Selosshh Bereninannesi ben 31 haftalıkım hala ne göğüsüm büyüdü nede etrafı karardı, hala aynı minicik göğüslerim var umarım çoçuğumu emzirebilirim 😬
Melek_Erten Bereninannesi benim goguslerde hic koyulaşmaya olmamıştı. Buyume oldu emzirdikten sonra ici bos fos bisi oldu. Simdi 2. Hamileyim baklm ayni seyler olursa emzirme bitince gogus ameliyati olurum herhalde 😂
Bereninannesi bir_pasa_annesi varsın öyle olsun canım ya yeterki belirti versin sütüm gelsin sütüm yetsin başka bişey istemiyorum ☺️
Melek_Erten Bereninannesi okadar buyume süt olmadi fazla 😂 6 ay zor emzirdm ek gidayla birlikte birakti kizm Beni umarm karnimdaki daha fazla emer 😂