BraAkayBulut MerveBeyza canım benim ki 2400 gram 48 cm di kilosu önden gidiyor falan dememişti ama doktorum öyle miymiş 🤔
MerveBeyza BraAkayBulut öyle dedi canım benim doktor bu haftalarda 1800 1900 bekliyoruz dedi seninki 2100 bir hafta önden gidiyor bu 3700 3800 falan doğar dedi bende yemelerimden az kestim çok kilo alırsa normal yapamam diye
Ecrindemet Ben 32 haftalikken gitmistim.2 kilo 20 gram dedi bana .Bence sizinki fazla degil sanki ideal kilolarda bir de ultrason birebir olcum yapamiyor zaten.
MerveBeyza ardengunes banada 35. haftada gel dedi ayın 20 sinde gitcem bakalım ay o zamana üç kilo falan oluruz herhalde
ardengunes MerveBeyza inşallah canım benim aramızda fazla yokmuş benden 3 gün sonra da sen gdiiceksin bakalım çok m.ediyorum yüzünü de hiç göstermiyor zaten söyle şansımıza da bi güzel poz verse bari😊😊😊
Duygu20 MerveBeyza 32 deykrn 2300 du bana bebek iri dedi 34 de gidecegm bir daha kontrole ne diyecek bakalm
MerveBeyza Duygu20 bakalım kaç kilo olmuş bebiş merak ettim bende üç hafta sonra gitcem ne zaman 34 oluyorsunuz
MerveBeyza ardengunes bende göremedim yüzünü bi türlü geçen doktor diyo ki eli ağzında ben pek fark edemedim ekranda göbüşünü gördüm ama tosbik
ardengunes MerveBeyza 😊 senin yine iyiymiş benim ki kaldırmış bacağını kafasının oraya yüzünün yarısıni kapatmis😂😂 en son da işte sirti dönük tu hiç bişi göremedik valla