Meleklerim545 Ezgican- 3 cm açılma wardi ama düzensiz sancılarım olduğu için suni sancı verdiler çok fazla bekletmemek içindi herhalde 6 7 cm açılma oldu doğuma almışlardı ama o doğum çok zor geçti açıkçası sancı çok oluyor dayanamiyorsun ama doğum esnasında ki acı o kadar zor oluyor ki sizi korkutmak istemem inşallah doğumunuz kolay geçer dualarım sizinle 🤲
Seyma06 Ezgican- ben gördüklerimden çok korktum sadece :( sanciyi çektim ama çok yorgundum uyumuşum artık yorgunluktan sancı bile uyandırmiyordu perişan oldum açlıkta vardı en sonunda acilmam 6 cm geçmeyince aldılar şükür dedim :)
Ezgican- Galadriell aynıymış o zaman durumlar az çok bende tek eksik şuan açılma ama belki o da mevcuttur az da olsa 🙂
Alonewomen1 40 haftalik olduk bizde benim de kendi sancim acilmam yok 41 e kadar duralım dendi olmazsa suni verilecek
Galadriell Ezgican- Benim rahim ağzımda yumuşama olmuştu ondan hızlı ilerledi. Onun içinde 36. haftadan sonra hurma, ahududu yaprağı çayı ve akupunktur yaptım.
Alonewomen1 Ezgican- insAllah olur çok isterim bide kayinvalidemde kalıyorum iyice bunaldım hayırlısıyla doğsun şu süreç bitsin istiyorum
Ezgican- Alonewomen1 evet gerçekten süre uzadıkça sabır da azaldı iyice 😔 dua edelim inşallah kendileri de çaba göstersin de yine suni sancıyla desteklesinler ama kendi açılmamız da olur inşallah kolaylıkla sağlıkla alırız kucağımıza 🌸
Meryyyy35 Ezgican- öncellikle duruma göre değişiyor eğer açıklık varsa ve hafifte olsa sancın varsa kolay ilerliyor ama diğer türlü biraz daha uzun sürüyor
Ezgican- Galadriell bu yöntemler galiba kişiden kişiye çok değişiyor 😊 ben de 36dan beri hurma,ananas,merdiven in çık,squat falan ne varsa yapıyorum benim bebede çıt yok 😄
Esraraz Ezgican- ben o gün 41+6 daydım sezaryen için son gündü doğmazsa sezaryene alacaktı doktor merdiven inip çıktım yürüdüm 1 saat pilates topuna çıktım 1 saat duşa girdim namazda secdeye gidince sıyum geldi resmen patladı hastaneye gidince 5 cm açıklığım olduğunu söylediler öyle suni sancı aldım hiç yoktu çünkü sancım