Nur8sonmezz Günaydınnlar bir kere ıspanaklı kek yapmıştım tart kalıbında üstüne muhallebi yapmıştım bir kaç haftadır canım acayip istiyordu eşim ıspanak bulup gelmiş dün ama sütüm yok yoğurtla ıspanaklı kek yapan varmı acaba nasıl oluyor ?
Aaaysee Nur8sonmezz kız sanırsın gidip sağcan inekten alsana bakkaldan 😁 yada varsa komsun ondan rica et kötüysen alsın sana
Nur8sonmezz Soruyorumm internettede sünger gibi bir kek istiyorsanız yoğurt ıslak kek istiyorsanız süt yazıyordu ama bilemedim güvenemedim 😂 1 su bardağı süt yazıyorsa tarifte 1 su bardağı yoğurt koyucam o zaman dimi tam aynı hesap 😂
Nur8sonmezz benimmdunyamm muhallebi yapmamayı düşünmüştüm gerçekten hava o kadar sıcak ki markete gitmeye cesaretim yok 😂 artık yalancı sancılarımda başladı korkar oldum 😂😂
Azra41 Nur8sonmezz tadını değiştirmez mi ya kremada yoğurt 🙄 ya yenmez de çöp olursa 🙊 birine rica etseniz süt almaz mi ki size komşu vs 🥺 gerçektende havalar felaket evler dışarıdan daha sıcak valla Allah yardımcımız olsun 🤲
benimmdunyamm Nur8sonmezz sen akşam kocanı bekle süt alsin gelsin 🤣sen aynı benim gibisin ben ekmek almaya gitmemek için evde hamur yoğurup bazlama açarım ama gitmem bakkala 🤣🤣🤣
Nur8sonmezz benimmdunyamm ahaha evet bende öyleyim o kadar zor geliyor markete gitmek ama gezme olsun koşa koşa giderim 😄😄