Hanımlar 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün transferle birlikte 7. Günüm. Ara ara olan kaşık ağrısı dışında pek bir şey hissetmiyorum. Bu günlerde gebeliğini öğrenen var mı? Birde illaki YERLEŞME kanaması yaşamak mı gerekir? Sizin deneyimleriniz nelerdir 🥰

Busra40 her insan vücudu çok farklıdır benim tüp bebek değildi ama gün içinde o
    Çok uykum geliyordu hep uyuyordum :)

İlla yerleşme kanamasi olacak diye birşey yok tabiki bende olmadi 7.gun 50 ile öğrendim sürekli uyumak istiyordum bide sanırım hamileliğin bana getirdiği duygu cok sakin biri olmama rağmen aşırı sinirliydim

Busra40 Benim 5.gün falan kasik ve bel ağrısı oldu adet olacak gibi oncekindede aynısı olmuştu ama yerleşme kanaması yaşamadım 8.günde idrarda çok hafif belli oldu ikinci çizgi Rabbim emeklerenizin karşılığını versin 🤗

Busra40 Benimde 5.gün embriyosuydu 8.gün idrarda öğrendim 9.gün kanda 330 çıktı. Yerleşme kanamam olmadı herkeste ve her gebelikte olmuyor.

nilayakinci kesinlikle haklısınız. Rabb’im güzel günler göstersin evladınızla🌼 🤲

esilaam_123 çok teşekkür ederim 🙏 Rabbim evladınızla birlikte güzel bir ömür nasip etsin🙏

Melike9489 çok teşekkür ederim 🌼 amin cümlemizin insaAllah💕 Rabbim evladınızla sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin insaAllah🤲

Busra40 herkesin farklı oluyor canım benim de hiç yerleşme kanaması olmadı hafif kasık ağrısı karnım ağrıyordu

Trabzonliveasabi o zaman biraz daha beklemekte fayda var insan ister istemez merak ediyor🙈 teşekkür ederim. Tüp bebekte illa yaşanması gereken bir durum değil demekki bu yerleşme kanaması 🥰

sedamom00 teşekkür ederim cevabınız için 💕 umarım pozitifle sonuçlanır merakla bekliyorum🙈

Busra40 Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin Hayırlı bir şekilde güzel sonuçlar alırsınız Rabbim bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin 🤲

Rabbim her isteyene bu uğurda uğraş veren umut verene nasip etsin inşallah 🤲
                Benimde bugün 3.gun transferimin

Yerleşme kanaması yaşamadım benimde dondurulmuş beşinci gundu öğrendikten sonra sadece koku hassasiyeti oldu mide bulantısı bile yaşamadım 😊

Busra40 3. Gün transferi hiçbir belirtim yoktu benim 10. Gün idrar testi yaptım ümitsiz bi şekilde ama silik çizgiyi görmüştüm aynı gün aksam kan verdim pozitifti. Yerleşme kanaması felan da olmadı bende canım Rabbim gönlündekini nasip etsin 💕

Busra40 Canım tüp bebekte tam ne zaman öğreniliyor bilmiyorum ama erken gibi. Yumurtlamadan 8 gün sonra öğrenememiştim ben. Sonradan artmıştı. Yerleşme kanaması herkeste olacak diye bir şey yok. İnşallah sağlıklı bir bebişin olur 🌺

Busra40 ben yaşamadım ama 9. Ve 10. Gün dehşet bel ağrım oldu ondan bir kaç gün öncede ben kesin regl olcam dedim öyle bir karın ce kasık ağrısı.

Hfghn amiin Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin size de🤲