mommysbrids BusraAltiok 33 haftalik canim 30dan beei 3 haftadir 3 kez girdim duznelibi sanci var Ama ilk kizimdada epey erken baslamisti sancilarim 37de nisan gelmis 39+5de dogum yapmistim
BusraAltiok mommysbrids anladım canim çok teşekkur ederim sağlıcakla kucağımıza alalim inşallah önemli olan o
Ormanmeyvelii Nskyhn Aşkım ben sancı hissediyorum nst de sefer çıkmadı ya galiba daha doğuramayacağım. Yürüyüşe otur kalk yapmaya başlayacağım. 38 de doğsun istiyorum. 😢
BusraAltiok bayanelaa 37 +6 haftada bir kontrol nst normal doğum gözüküyor sancı şu nişan gelmezse 41 e kadar bekleriz dedi doktor
bayanelaa BusraAltiok masallah 😇 bizde 35e girdik Allah’ın izniyle ama akıntım ve kasılmalarım cok fazla hayırlısıyla 38leri görüversek diyorum 🙂
BusraAltiok bayanelaa siz de sonuna gelmişsiniz ben de kasılma yok da akıntı hep oldu zaten bu süreçte ilk gebelik mi? Cinsiyet nedir
Nskyhn Ormanmeyvelii yavaştan başla bebitom merdiven için falan çünkü biliyosun ki onlar da hemen etki etmiyor günlerce yapanlar var