minik_koala_ve_annesi AnagibiAnaa olabilir canim.pozisyonda onemli sirt ustu artik yasak bize bayadir kendimde yatmiyorum
AnagibiAnaa minik_koala_ve_annesi Sirt üstü yattigim an hemen nefes darlığı başlıyor sizde de oluyor mu? Sanki boğazımı sıkıyorlar
Egemen_ozgur_annesi minik_koala_ve_annesi canım bende 32 haftalığım daha dün aynı şikayetten dolayı nstye girdim normal dedi doktor yalancı sancıymış ağrı bile görünmüyor dedi. Bende bazen günde 2 - 3 kere falan aşırı sertleştiğini hissediyorum ama doktor öyle deyince rahatladım
minik_koala_ve_annesi Egemen_ozgur_annesi aynen benim ilk birde canim nasil ne yapacagimi ne oldugunuda bilmiyorum surekli doktora gidiyorum resmen 2 haftada bir
Lsvda minik_koala_ve_annesi bende bugün gittim 31+2 yim. Benimde genital bölgem çok ağrıyor bebek kafası aşağıdaymış o yüzden dedi. Doğum yaklaştıkça dahada artacağını söyledi baskı yapıyormuş
minik_koala_ve_annesi Lsvda aynen canim asiri agriyor genitalin alti degilde ust kismi sanki bir yere carparsin o yer uzunca bir sure agrirya oylr yurudukce yatakda donerken falan cok agriyor