kr1907 minik_koala_ve_annesi bende az önce anneme anlattım 31 hafta 4 gunluguz yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum hem hareketleri çok sert hem çok aşağıda sertleşme falan hepsi doktor kontrolüm de daha 15 gün var
minik_koala_ve_annesi kr1907 hersey normalmis canim bebek bas asagi donmus vucut doguma hazirliyormus kendini artik bebek kemiklestigi icin asagiya baskisi daha cok olacakmis sukur korkulacak bir durum yok bizde
Yildizparlak minik_koala_ve_annesi kaç haftalıkken 2200 görünüyor canım bende 34 haftalık oldum dedihin gibi genital bölge de baskı hissediyorum uzanırken sağa sola dönmekte zorluk yasiyorum haftaya benim kontrolumde
Seydasengulen minik_koala_ve_annesi bende doğum sancısına benzer iki üç defa oldu doktor normal vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. yalancı sancı deniyor neden olduğuyla ilgili bilimsel bir açıklaması yok araştırdım.
minik_koala_ve_annesi Seydasengulen regl olmayi unuttum resmen agrilari hissedince yeniden acilarim depresti😅
Nlfr123 minik_koala_ve_annesi Benımde dün aksamdan beri var canım aynıları ayaga uzanıyorum ayaga kalkıncada kasıklarıma sızlama vururuyor senın gectımı benım devam edıo
minik_koala_ve_annesi Nlfr123 yatarken ve cok ayakta kaldigim zaman devam ediyor kuzum otururken daha rahatim
AnagibiAnaa minik_koala_ve_annesi 30+6 adet sancısı gibi karnımın alt kısmına giriyor bazen. Özellikle ilişki sonrası oluyor. Yalancı sancı diye tahmin ediyorum. Bebek hareketleri gayet normal toplanma vs olmuyor bende, Çarşamba günü kontrolüm var sormayı düşünüyorum
minik_koala_ve_annesi AnagibiAnaa cok mu baskili yapiyorsunuz acaba bende sorun olmadi yada sık mi yapiyorsunuz
Conger minik_koala_ve_annesi bende 27. Haftada aynı şikayetle doktora gittim nst de kasılma çıktı doktorunuzu arayın ya da gidin ihmale gelmez
minik_koala_ve_annesi AnagibiAnaa olabilir canim.pozisyonda onemli sirt ustu artik yasak bize bayadir kendimde yatmiyorum
Mrvmnv minik_koala_ve_annesi benimde aynı oluyordu doktora söyledim sırtını dayıyordur kacağını kıvırıyordur dedi karın yumuşaksa erken doğum riski olmuyormuş karının tamamı sert olunca kork dedi