Ayselevik Tetanoz aşısı oldum 1 hafta gecti üzerinden şiddetli ağrı başladı kolumu hareket ettiremiyorum. 1 hafta boyunca olmayıp şimdi olması normal mii
Tgcee Ayselevik bende olcam sımdı tedrgın oldum ama elbette normaldir belki kolunuzun ustune yattınız
mucizemizibekliyoruzz Tgcee aşı olduktan sonra buz uygula. Hiçbir yan etki hissetmiyorsun ağrı bile olmamıştı bende. İğneyi yapan hemşire söylemişti
Ayselevik 20. Haftada oldum. Evet üstüne yattım:/ ama 1 hafta boyunca ağrı yoktu şimdi olması tuhafıma gitti
Dilekkkk Ayselevik canım bence üstüne falan yatmışsın iki kere oldum ilkin de çok hafif belli belirsiz ağrım gün geçti sonra ikincisinde hiç olmadı etkisi
Tgcee Ayselevik bende olcam bu hafta ıcerısınde ınsallah agrım olmaz🙁 ama benım 19haftamda yapcklar farkedermı acba
Zmraemr Ben ilk dozu vuruldum eylulde idi gelince hemen buz koydum 1 saat arayla nerdeyse o gun hic agrim olmadi 2.gun de koydum o gun yatinca agri oldu ama yine de siddetli degildi 3 gun sonra gecti tamamen buz cok etkili agri cok da geçmezse parol atilabilir dedi hemsire ben gerek bile duymadim
mevsimbuse asinin ilk dozundan sonra benimde kolum sismisti ama etrafina buz uygulayinca gecti hatta 2. dozu yaptirip yaptirmamakta kararsiz kalmistim ama 2. dozu yaptirdigimda hic bir sey olmadi
Sevdali Elifaaksoyy bnde korkuyorum o kadar penisilin yedim ki zamanında öle bi ağrımı acana :( daha 7 haflalığız ama sağlık ocağı her ay gel bi sonrakinde iğne yaparıs demişti erken sanki biraz
Asafinannesi Ayselevik ilk aşıda benim de öyle oldu canım 1 hafta şiddetli ağrıdı üstüne yatmadığım halde 😪 ama ikinci dozda hiç ağrı olmadı. Normal yani tedirgin olma
Elifaaksoyy Sevdali Bi yanlışlık var canım 16 hafta ile 20 hafta arası vurulman gerekiyor bu aşıyı 😏 ben 17+6 oldum bugün gideceğim ama korkudan gidemiyorum🙊
yagmurtpl Sevdali ben 6+3 üm birkaç gün önce Demir kesti ayağımı az kesti ama kanadı baya yine de. Doktoruma danışıp tetanoz aşısı oldum netten de çok araştırdım bi şey olmaz inşallah ama normal şartlarda 16-20 haftalar arası diye biliyorum ben de
Ayselevik Elifaaksoyy iğne vurulduğu an bişe hissetmiyosun sonrası da kişiden kişiye değişiyo sanırım benim 1 hafta sonra başladı mesela ağrı
Elifaaksoyy Dugus1996 ay yorumları okuyunca vurulmasam ne olur demiyor değilim😏 vurulurken acıyor mu okadar yağlı iğne kan sulandırıcı vuruldum ama yinede korkmuyor değilim
Dugus1996 Elifaaksoyy iğneyi yaparken hiç acı olmadi bende ogun boyunca hiç ağrı olmadi sabah uyandim ağrı var şimdi. Olmalısın bence biraz aciycak bebeğin için değer o da 🤗
Zmraemr Elifaaksoyy hemsire vurmuş ben daha vuracak diye bekliyorum 😁girişini bile hissetmedim cok küçük iğne 😊ben de korkarim genelde ama da korkulacak bir ssy yokmuş